KAM S KOZMETIKO? To so nasveti za boljšo organizacijo

Trendi

Tudi vas zmoti nered, ki kaj hitro nastane med pripomočki za ličenje? Z nekaj praktičnimi idejami boste svoje stvari organizirale tako, da bo vse pri roki, hkrati pa bo vse skupaj videti tudi urejeno in lično. Pri tem lahko uporabite stvari, ki jih imate najbrž že tako ali tako doma.

Steklene posodice, v katerih običajno vlagamo zelenjavo ali shranjujemo marmelado, so že nekaj časa v modi tudi pri uporabi drugih stvari. Priročne so tudi za shranjevanje kozmetičnih pripomočkov, saj v njih lahko zložimo vatirane palčke, čopiče za nanašanje ličil, pinceto, škarjice za nohte, skratka vse, kar bi sicer ležalo v kakšni kozmetični torbi ali škatli.

Naslednja priročna stvar je škatla za nakit, katere notranjost je ločena s predalčki. Na ta način lahko tako nakit kot denimo senčila, šminke, škarjice in ščipalko za nohte smiselno razporedimo v vsakega izmed predalov.

Za čopiče in podobne pripomočke si lahko omislimo poseben organizator v obliki take torbice.

Ideja, ki sicer zahteva malo več dela, je tudi magnetna tabla, ki jo lahko po želji okrasite z okvirjem. Na kozmetične pripomočke, kot so senčila in maskare, pritrdite majhne magnetke, s pomočjo katerih bodo stali na magnetni tabli, ki jo lahko prislonite ali pa pritrdite na steno.

Če želite imeti kozmetiko pospravljeno v predalu, prav tako obstaja rešitev. V predale namreč lahko namestite pregrade ali pa manjše škatlice brez pokrova oziroma košarice in tako bolje organizirate prostor.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija