KAKŠNA PREDRZNOST ANTIVAKSERKE! Zaradi tega je dobila kazensko ovadbo (VIDEO)

Svet

Video mlajše ženske, ki je vozniku Uberja snela zaščitno masko in mu zakašljala v obraz, se je z bliskovito hitrostjo razširil po spletu. 24-letna Arna Kimiai je bila za omenjeni napad obtožena več kaznivih dejanj.

Okrožno državno tožilstvo v San Franciscu je v sredo objavilo več obtožb zoper Arno Kimiai, eno izmed žensk, osumljenih napada na voznika Uberja. 

Kimiai je bila med drugim obtožena poskusa ropa in napada na najetega voznika, pa tudi kršitve kodeksa zdravja in varnosti

Po prepiru z voznikom Subhakarjem Khadko je bila v nedeljo tudi pridržana, poroča dailymail.co.uk.

Kimiai se je predala nekaj ur po tem, ko so v Las Vegasu zaradi tega dogodka prijeli njeno 24-letno prijateljico Malaysio King.

Incident se je zgodil po tem, ko jo je voznik opozoril, naj si na obraz namesti zaščitno masko. V tem je vzela njegov mobilni telefon, mu snela masko in nanj še zakašljala.

Lokalni mediji poročajo, da je Kimiai že plačala varščino in bila izpuščena do datuma sodne obravnave. Tožilstvo je kasneje potrdilo, da so nekatere obtožbe opustili.

Voznik Khadka je za CBS dejal: "Nikoli jim nisem rekel nič slabega, nikoli preklinjal, nisem bil tako vzgojen". Povedal je, da ji je vljudno rekel, naj si nadane masko.

Ko je zavrnila, ji je ponudil tudi, da jo lahko odpelje na bencinsko črpalko, da bi masko tam kupila. Kot je dejal, so se tedaj začele razne žalitve, tudi rasne.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija