KAKŠEN JE 60 LET STAR POMFRIT IZ MCDONALD'SA? Par ga je našel zazidanega v kopalnici (FOTO)

Trendi

Zakonca Gracie in Rob Jones sta pred kratkim med prenovo hiše pri Chicagu naletela na nepričakovano in nenavadno odkritje – ocvrt krompirček McDonald's, star kar 60 let.

Krompirček, ki naj bi bil narejen med letoma 1955 in 1961, in je ves ta čas po naključju preživel za kopalniškim zidom družinske hiše, je bil precej dobro ohranjen.

Na vrečki tega starodavnega obroka je logotip restavracije s hitro prehrano McDonald's iz tistega časa oziroma Speedyja – originalne maskote te verige hitre prehrane, piše CNN.

So these are good for you???? 60-Year-Old McDonald's Fries Unearthed During Crystal Lake DIY Project A home renovation...

Objavil/a Gary Behling dne Petek, 29. april 2022

Do odkritja je prišlo po naključju, ko so Jonesovi začeli obnavljati dom in prebili zid. Za njim so našli skrivnostno vrečko, v kateri sta bila dva ovoja za hamburgerje in paket nedokončanega pomfrita.

Zakonca sta navedla, da je bil krompir zelo hrustljav in rjav ter da ni razpadel, čeprav je bil narejen pred več kot šestimi desetletji.

An Illinois family has made the fast-food find of a lifetime: a 1950s-era McDonald's order inside the walls of their house. READ MORE HERE: https://trib.al/j0RcSTQ Photo courtesy: Grace Jones

Objavil/a WMBD dne Petek, 29. april 2022

Par naj bi našel tudi lastnika pozabljenega krompirčka, ki je pred leti prenavljal kopalnico. Zdaj imata zakonca možnost unovčiti to starodavno jed, kot pravita, jo bosta prodala najboljšemu kupcu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  02 .05. 2022 ob  12: 12
Kako je lahko lastnik 60 letnik, krompir je star 60 let in da je pred leti prenavljal kopalnico?
Ce je krompir star 60 let in je lasntik star 60 let tu nekaj ne štima!