"KAKŠEN FANTASTIČEN OČE": Kupil šest letalskih vozovnic, da bi božič preživel s hčerko

Trendi

Američan Hal Vaughan je kupil šest letalskih vozovnic, da bi božič preživel s svojo hčerko Pierce, ki je stevardesa in je morala čez praznike delati, poročajo ameriški mediji.

Zgodbo je na Facebooku razkril Mike Levy, ki je na enem od letov sedel ob očetu. Zapisal je, da se je stevardesin oče odločil, da bo božič preživel s hčerko, tako da je kupil vozovnice za vseh šest letov, na katerih je bila na božični dan in dan pred tem. "Kakšen fantastičen oče. Obema želim vesel božič," je še zapisal in objavil fotografijo sebe s stevardesinim očetom in njeno fotografijo. Za medije je povedal, da je imel oče nekaj težav s prestopi med leti.

Vaughanova je na Facebooku delila Levyjevo fotografijo in se zahvalila vsem potrpežljivim letališkim uslužbencem ob vhodih v letalo ter drugim članom posadke. Iz letalske družbe Delta Airlines, za katero dela stevardesa, pa so sporočili, da cenijo vse svoje zaposlene, ki delajo med prazniki. Izrazili so tudi zadovoljstvo, da je lahko "ta izjemni oče preživel božič s svojo hčerko, čeprav je moral na več kot 9000 kilometrih prepotovati državo".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija