KAKŠEN BO TURISTIČNI OBISK NA OBALI ZA PRAZNIKE? Last-minute rezervacije so še na voljo (VIDEO)

Slovenija

V času velikonočni praznikov turistična združenja na Obali pripravljajo obilico raznovrstnih aktivnosti in dogodkov. Pričakujejo dober obisk, nekaj last-minute rezervacij pa je še na voljo. Med drugim v Izoli odpirajo sezono pomolov okusov, kjer se bo predstavilo rekordno število ponudnikov.

"Izbira bo zelo pestra. Spoznavali bomo tako okuse morja, kar se seveda za Izolo spodobi, in okuse podeželja. Na stojnicah se bo seveda našla tudi velikonočna ponudba in nekateri inovativni okusi," pravi Tjaša Likar iz TZ Izola.

V Portorožu bo čez vikend potekala regata mladih jadralcev. Kar 550 jih bo, prihajajo pa iz štirinajstih držav. Na Bernardinu je razstava na prostem 'Gušti od anbot', v Piranu pa si obiskovalci lahko ogledajo križev pot po piranskih cerkvah.

Dolgčas ne bo niti v Kopru. Naj omenimo tradicionalni velikonočni turnir Koper Handball cup, v Dekanih spomladansko razstavo ročnih del, začenja pa se tudi sezona šager na podeželju. Prva bo na Koštaboni.

Po napovedih večjih nastanitvenih obratov v Kopru pričakujejo dober obisk, vsaj večje kapacitete naj bi bile zasedene med 80 in 90 odstotki. V Portorožu pričakujejo največ Avstrijcev, Nemcev, Čehov in Madžarov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  07 .04. 2023 ob  11: 31
Vse kar znate to je neka kvazi ponudba okusov...waw kaka ponudba hej. Faking ridiklus