KAKO VKLJUČITI LOKALNE IZDELKE V TURIZEM: Brezplačen posvet v Marezigah

Koper

Kmetijska zadruga Agraria Koper vabi v sredo, 26. februarja, v Kulturni dom Marezige na zelenjadarski posvet z naslovom 'Vključevanje lokalnih izdelkov v turizem'. Posvet je brezplačen in namenjen profesionalnim pridelovalcem zelenjave ter vsem tistim, ki tržijo svoje pridelke na kmetiji.

Zelenjadarski posvet se bo v Marezgah pričel ob 9.30. O tem, kako ustvariti dobro zgodbo na svoji kmetiji, bo predavala Urška Topolšek Planinšek z EKO turistične kmetije Urška iz Zreč. Je prejemnica priznanja za inovativni trajnostni turizem na kmetiji, časnik The Guardian pa jih uvršča med deset najboljših počitniških destinacij srednje Evrope. Kmetija dosega tudi izjemno visoko oceno na portalu Booking.com.

Ob 10.30 bo govora o predlogih in novih ukrepih Ministrstva RS za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ob 11.30 pa bo sledil še občni zbor Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave.

Posvet je namenjen profesionalnim pridelovalcem zelenjave ter vsem tistim, ki tržijo svoje pridelke na kmetiji. Je brezplačen, a je obvezna predhodna prijava na telefonsko številko 051 217 435 ali na elektronski naslov info@zelenjava-pikapolonica.si.