KAKO PRI MENJAVI OLJA PRIVARČEVATI KAR DO -30 %? Porsche Koper vam ponuja roko

Koper

Se vam približuje redni/mali servis vašega vozila VW, Audi, Škoda in bi radi prihranili? Za vas imajo pri Porsche Koper odlično rešitev!

V primeru, da imate avto starejši od štirih let in je znamke VW, Audi, Škoda lahko privarčujete kar do -30 % pri menjavi olja. Preverite, kako ugodne servisne pakete za menjavo olja so pripravili pri Porsche Koper samo za vas!

MENJAVA OLJA V MOTORJU IN OLJNI FILTER - PAKETNA CENA: vse vključeno (delo, material) po ugodni ceni:

− profesionalno motorno olje,
− originalni oljni filter,
− menjava tesnilnih obročev,
− delo menjave olja,
− 2-letna garancija na delo in material,
− podaljšanje Asistence Porsche Slovenija.

REDNI SERVIS MENJAVA OLJA – PORSCHE KOPER

> Kontaktirajte Martino za ugodnejšo ponudbo servisa na 031 616 918 ali ji pišite na martina.gartner@porsche.si.

UGODNEJŠI REDNI SERVIS, MENJAVA OLJA, VELIKI SERVIS

Za vas so pri Porsche Koper pripravili ugodne Varčevalne pakete, s katerimi boste odlično poskrbeli za redno vzdrževanje vašega vozila, hkrati pa boste privarčevali. Preverite ugodne servisne pakete Vedno vredno.

Menjava olja in oljnega filtra VW
Menjava olja in oljnega filtra Audi
Menjava olja in oljnega filtra Škoda

Kaj vključujejo in prinašajo paketi za lastnike starejših vozil in kako poteka delo na servisih, nam je razkril Robert Babič, vodja servisa v poslovalnici Porsche Koper.

"Prihranki so, seveda, odvisni od posameznih predpisanih servisnih del oziroma popravil in znašajo približno od 25 do 30 odstotkov v primerjavi z rednimi cenami. Vedno več lastnikov starejših vozil se vrača na naše servise, ker so ugotovili, da po ugodnejših cenah dobijo kakovostno storitev naših mehanikov, ki se dnevno usposabljajo na internih in eksternih šolanjih, ki nam jih nudijo pri uvozniku naših znamk vozil oziroma proizvajalcu vozil. Z obiskom našega servisa lastniki pridobijo najnovejše programske verzije, če so za njihova vozila na voljo, obenem izvedemo morebitne tovarniške vpoklice.

Se v okviru paketov Vedno vredno vgrajujejo enaki deli kot pri novejših vozilih? V varčevalnih paketih se vgrajujejo originalni nadomestni deli, ki so enaki kot za novejša vozila."

ZAKAJ JE POMEMBNA REDNA MENJAVA OLJA?

Redno vzdrževanje je izjemnega pomena za ohranjanje vašega vozila v odličnem stanju - višja starost vozil namreč pomeni večjo možnost okvare in zato je pomembno, da redno opravljate vse servisne storitve. V kolikor menjave olja oziroma rednega servisa ne opravite, lahko pride do večjih napak v motorju.

KDAJ JE POTREBNO OPRAVITI MENJAVO OLJA, NA KOLIKO KM?

Na vozilih Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda se redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.

VEDNO VREDNO PAKETI - 5 PREDNOSTI SERVISNIH PAKETOV:

− privarčevali boste na vsakem servisu,
− ohranili garancijo vozila in njegovo vrednost,
− z rednimi servisi si boste podaljšali življenjsko dobo vozila,
− strokovno, hitro, ugodno poskrbimo za vaše vozilo,
− pooblaščeni servis vaše znamke.

ZAKAJ SERVIS RAVNO PRI PORSCHE KOPER?

Izkušeni strokovnjaki bodo opravili redni servis z menjavo olja na vašem vozilu po natančnih navodilih in priporočilih proizvajalca (matične tovarne), zato vam garantirajo najkvalitetnejše opravljanje popravil. S tem vam zagotovijo brezskrbno vožnjo z vozilom za katerega veste, da je vzdrževano v skladu z najvišjimi standardi.

Pri servisu uporabljajo izključno visokokvaliteten material originalne kakovosti, ki omogoča brezhibno ujemanje in posledično optimalno delovanje vozila, daljšo življenjsko dobo in večjo varnost vas in vseh ostalih udeležencev v prometu.

Posvetujte se z njihovimi servisnimi svetovalci ali osebno obiščite poslovalnice, da se pogovorite o ugodnih varčevalnih paketih. Da boste lahko varno in ugodno vozili vsak dan.

Servis Audi, VW, Škoda
> Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, tel. 05 61 16 500