KAKO DOSEČI NARAVNEJŠI VIDEZ PUDRA? Vizažistka slavne Kendall Jenner odkriva tale trik

Trendi

Članice družine Kardashian so prave poznavalke make-upa, a vsaka od njih ima svoj način ličenja. Med vsemi sestrami najbolj izstopa Kendall Jenner, saj ji je najbliže naraven videz. Na nekaterih fotografijah je zato videti, kot da sploh ni naličena.

Zvezdnica Kendall Jenner je znana po tem, da pri ličenju ne pretirava, a vseeno obdrži brezhiben videz.

Enostaven trik, kako doseči tako naraven videz pudra, je razkrila njena vizažistka Mary Phillips. Skrivnost je v dobri hidratantni kremi ali serumu, s katerima pripravimo obraz za ličenje, po njenem nasvetu pa ju lahko uporabimo tudi za 'fiksiranje' pudra, ki smo ga že nanesli na obraz

"Malo hidratantne kreme ali seruma dam na zapestje, nato vzamem širok čopič, ga vtrem v kremo in ga nato nanašam na obraz. Vem, da bi marsikdo pomislil, da bom na tak način pokvarila puder, ampak je pravzaprav obratno. To deluje kot čarobna paličica za rehidracijo obraza, ki poskrbi, da vse ostane na svojem mestu," je vizažistka slavne Kendall Jenner razložila, kako deluje njen trik.

Mešanica podlage in hidratantne kreme bo po njenih besedah osvežila vaš make-up, služi pa tudi kot popolna podlaga za dnevne popravke make-upa, ki jo uporabite pred nanosom dodatnega pudra (tekočega ali tistega v prahu).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija