KAJ VSE RAZKRIVA POLOŽAJ SPANJA: Tudi, ali vas partner vara

Trendi

Zaspite s svojim dragim ali drago objeti ali vsak na svojem koncu postelje? Položaj, ki ga s partnerjem zavzameta med spanjem, razkriva ogromno o vaši zvezi. Lahko je tudi znak, da vas partner vara.

Položaj, ki ga zavzamete med spanjem, razkriva, kako trdna je vaša zveza. Če sta s partnerjem nedavno spremenila spalne navade, to lahko nakazuje na probleme v vajinem odnosu, trdijo strokovnjaki. Zanimivo pa je, da so ravno položaji, ki naj bi nakazovali na odtujenost ali celo nezvestobo, med pari zelo priljubljeni.

Kar 34 odstotkov vprašanih parov najraje spi ločeno, vsak na svojem koncu postelje z obrazom obrnjenim stran od ljubljene osebe. Strokovnjaki pravijo, da je to pokazatelj stabilnosti in zaupanja, ki ju partnerja čutita in zaradi katerih ne čutita neprestane potrebe po izkazovanju naklonjenosti, piše Daily Mail.

A pozor, če ste do nedavnega spali objeti, sedaj pa vsak na svoji strani postelje, je to lahko znak za alarm. Strokovnjaki namreč menijo, da je to eden od očitnih pokazateljev, da je nekdo v paru nezvest.

Sveže zaljubljeni pari najraje spijo v položaju žlice. To pomeni, da eden leži na boku, drugi pa ga objema s hrbtne strani. Kar 48 odstotkov parov zvečer zavzame ta položaj, mnogi pa se v njem tudi prepustijo strastem. V dolgoletnih zvezah je ta način spanja sicer vedno manj priljubljen, poslužuje se ga le 16 odstotkov parov.

Sveži zaljubljenci pogosto radi popolnoma prepletejo svoja telesa. Glede na to, da gre za precej neudoben položaj, ne preseneča podatek, da ga obožuje le šest odstotkov oseb, ki se nahajajo v dolgoletni zvezi.

Še eno neudobnost predstavlja ženska glava naslonjena na moški rami. V tem položaju se pari zadržijo le nekaj minut med pogovorom, preden zaspijo, še piše Daily Mail.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija