KAJ PRAVIJO ZVEZDE O LJUBEZNI DO ŽIVALI? Ta tri horoskopska znamenja jih imajo najraje

Trendi

Ste se kdaj ustavili sredi prometnega zastoja, da bi nahranili sestradanega kužka? Ali pa se odločili prehoditi kilometer več, da bi preverili, ali imajo vse potepuške mačke vodo? Če niste, verjemite, da obstajajo osebe, ki to počnejo in ki imajo rade živali tako kot ljudi. Če ne bolj. Ta tri horoskopska znamenja so po mnenju astrologov največji ljubitelji živali, piše na portalu Pinkvilla.

Kozorog

Kozorog je običajno pripravljen narediti vse, da pomaga živalim. Obožuje pse in mačke, pogosto jih ima kot hišne ljubljenčke. V primeru, da živali ne more pomagati, postane zelo prizadet in žalosten.

Lev

Čeprav se živali pogosto boji, to ne pomeni, da jim ne bo pomagal, pa naj gre za hrano, vodo ali zavetje. Lev za potepuške živali želi narediti vse, kar lahko. Želi si jih tudi posvojiti, a mu to pogosto prepreči strah, predvsem do psov.

Dvojčka

Za razliko od leva se dvojček živali ne boji, zato jih običajno želi posvojiti čim več. Najbolj ima rad pse. Dvojček je prijazen in skrben do vseh živali, vendar še posebej do zapuščenih hišnih ljubljenčkov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija