KAJ NAJPREJ OPAZITE NA FOTOGRAFIJI? Preprost test, ki razkriva, zakaj ste samski

Trendi

Če bi radi spoznali 'veliko ljubezen' oziroma našli vašo 'boljšo polovico', a se venomer nekaj zatakne, vam lahko pride prav ta preprost test osebnosti. Tisto, kar na njem najprej pritegne vašo pozornost, ponuja odgovor na vprašanje, kaj vas ovira pri tem, da bi že končno našli 'tistega pravega/tisto pravo'.

Kaj torej pomeni …

… če ste najprej opazili luno

Hrepenite po intimnosti in verjamete, da z njo lahko postanete boljša oseba. A v praksi vedno z visokimi ograjami zavarujete svoje srce in nikogar ne spustite resnično blizu. Preprosto potegnete se vase, v navezovanju novih stikov ste zadržani, zato se mnogim zdite hladni, čeprav je to daleč od resnice.

Odprite svoje srce, naj bo svobodno in naj razširi krila. Zaradi morebitnih preteklih slabih izkušenj ne vstopajte v odnose zadržano in zagrenjeno. Le če se boste znali prepustiti in boste podrli ograje, boste končno dobili priložnost v življenje spustiti človeka, ki si res zasluži biti tam.

… če ste najprej videli kita

Velikokrat ste osamljeni, za kar pa ste si v največji meri krivi sami: preveč ste osredotočeni nase. V ljubezni je že tako, da je treba svoje potrebe včasih postaviti na drugo mesto, za potrebe sočloveka.

Zato je nasvet preprost: pomislite kdaj na nekoga drugega, osvojite veščine empatije in se naučite tudi poslušati, ne samo govoriti. Egoizem v intimnih odnosih nima česa iskati, ko ga boste pustili ob strani, bo ljubezen lažje prišla do vas in ob vas tudi obstala.

… če ste najprej videli deskarja

Deskar nakazuje na svobodnega duha. Največja ovira, ki vam stoji na poti do ljubezni je strah pred tem, da bi se nekomu res predali. Kajti predanost sočloveku za vas pomeni izgubo lastne svobode. Ljubezen za vas v podzavesti predstavlja oviro pri izživljanju svojih ambiciji in sanj. Zato še preden se nekomu res predate, najraje pobegnete.

Taktika je torej na dlani: spoznajte, da ljubezen, čeprav zahteva določeno mero prilagajanja in kompromisov, ni ječa, v kateri bi si polomili peruti. Res je iskanje ravnovesja med biti povsem svoboden in biti v zvezi lahko izziv, a tisti, ki ga znajo premagati, lahko kljub temu da so v razmerju, uživajo v osebni svobodi. Če si sploh ne boste dali možnosti, da bi to spoznali na lastni koži, tega nikoli ne boste vedeli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  11 .12. 2022 ob  20: 14
Seveda povsem nemogoče, da bi na tej majhni sliki zajeli vse troje naenkrat. Ko gre za mikrosekunde dvomim, da je kdo v stanju ugotovit vrstni red.
Pesceserra |  11 .12. 2022 ob  19: 11
Razlage za tisto večino v sloveniji ki povsod vidi janšo pa ni