KAJ JE V OZADJU POSKUSA GOLJUFIJE Z ODREZANO ROKO? 21-letnica in njen fant v priporu in osebnem stečaju, zanimivo, komu mladenka dolguje denar

Kronika

V javnosti še kar odmeva poskus zavarovalniške goljufije, ko si je 21-letnica po ugotovitvah policistov namerno odrezala roko pri zapestju. Pri tem naj bi ji pomagale tri osebe, s tem pa bi prišli do več kot milijonske odškodnine, saj je bila 21-letnica zavarovana pri petih zavarovalnicah. Po poročanju Slovenskih novic, ima zgodba široko ozadje. Dve osebi sta v priporu.

Eden od priprtih naj bi bil Sebastian Colarič oziroma Sebastien Abramov, ki ga policisti preiskujejo tudi zaradi smrti svojega dekleta, ki naj bi jo pred leti ustrelil po nesreči. V priporu je tudi njegovo novo dekle, 21-letna Julija Adlešič, ki so ji zdravniki odrezano roko uspeli prišiti nazaj, a naj bi si še naprej prizadevala, da bi ji jo vseeno odstranili. Med drugim, naj bi jo tiščala v zamrzovalnik.

Sebastian naj bi začel postopek osebnega stečaja, osebni stečaj pa naj bi od septembra 2018 želela tudi Adlešičeva. Kot je razvidno iz javnih evidenc, naj bi njen dolg znašal 55.000 evrov, zabeležena pa je terjatev do Silve Hafner, kateri naj bi Adlešičeva dolgovala 49.000 evrov. Hafnerjeva naj bi bila po poročanju Slovenskih novic nova partnerica Sebastianovega očeta Gorazda Colariča, a je tudi ona pričela postopek osebnega stečaja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kjessi |  24 .03. 2019 ob  18: 12
T Idrija!a punca mora biti omejena. Čeprav je goljufija odkrita, hoče ostati brez roke.
galeb |  24 .03. 2019 ob  11: 44
12
Cela familija je očitno spletla medsebojno mrežo z namenom spletkarjenja in manipulacije. Poznam eno takih familj in zaenkrat jim gre zelooooo dobro... Bomo videli doklej.