KAJ BI VI NAREDILI V TAKŠNEM PRIMERU? Med kopalce zaplaval morski pes (VIDEO)

Kronika

Morski pes je ležerno, mahajoč s plavutmi in repom, plaval okoli ljudi, ki so se v nekem trenutku zavedli, kaj se v njihovi bližini dogaja. Posnetek, ki je kmalu postal viralen, prikazuje kopalce, ki pa prisotnosti morskega psa niso pretirano dramatizirali. Številni so celo mirno opazovali, kako je plaval ...

Obiskovalci plaže na Floridi niti niso bili pretirano šokirani, ko so opazili morskega psa, ki je mirno plaval okoli ljudi v bližini obale. Po pričevanju naj bi sprva vzporedno z njim plaval tudi delfin, ki pa je nato preprosto izginil. Morski pes se je torej želel nahraniti in je sledil jati rib v bližino obale.

Videoposnetek je prvotno posnela Cristy Cox, ki je za Pensacola News Journal povedala: "Morski pes se je samo poskušal nahraniti, kot se pričakuje in je ravnokar šel mimo plavalcev. Vsi so bili osupli, ko se je premikal in lovil jato rib. Vsi se moramo samo spomniti, da je to naravno in da smo v njihovem domu, zato bodite pozorni!"

Direktor za varnost na plaži Austin Turnbill je potrdil, da so morskega psa videli, vendar je dejal, da ni razloga za skrb "V zalivu so morski psi povsod. Morske pse vidimo skoraj vsak dan in v 99,9 odstotkov primerov ni razloga za preplah," je dejal Turnbill. Če bi se morski psi res obnašali agresivno, običajno med lovljenjem velikih rib, pa zagotavlja, da bodo mirno spraznili kopališče in dali morskim psom prostor, da opravljajo svoje posle.

Vsi ne ostajajo tako hladnokrvni in stresajo na ta račun tudi šale. Tako je nek uporabnik na Twitterju pod posnetkom morskega psa zapisal: "Samo iščem prvovrstno človeško meso za kosilo." Drugi pa je v imenu morskega psa zapisal: "Zame je plavanje v bližini pomola vedno težko."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija