JUTRANJA AKCIJA PRI HRVATINIH: Policisti prijeli 13 oseb

Kronika

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 22 oseb, ki so ilegalno prečkale državno mejo, in sicer v Sežani osem državljanov Afganistana, v Gračišču pa dva državljana Afganistana. Danes zjutraj so policisti pri Hrvatinih ustavili osebni avto Ford focus, romunskih registracij. Prijet je bil voznik in 12 oseb, ki so nelegalno prečkale državno mejo. Vsi postopki še potekajo, so sporočili s policije.

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin in en vlom, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

V Divači je nekdo starejši ženski med nakupovanjem ukradel denarnico z bančnimi karticami in osebnimi dokumenti ter gotovino.

V Postojni je nekdo iz kleti ukradel kolo znamke CUBE, Acces WS Race, svetlo sive barve, vredno 800 evrov. V Piranu pa so ukradli nezavarovano gorsko kolo znamke Scott, sive barve, vredno 750 evrov.

Popoldan so v Bertokih 16-letniku zasegli moped SIM Orbit 2, odrejen je bil izredni tehnični pregled vozila. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 0.30 so ilirskobistriški policisti ustavili 51-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,80 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljene. Sledi mu obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija