JU PREPOZNATE? To sta neznanca, ki sta vlomila v gostilno v Vanganelu (FOTO)

Kronika

Včeraj ponoči sta neznanca vlomila skozi vhodna vrata v gostinski lokal v Vanganelu, kjer sta iz blagajne odnesla 170 evrov gotovine. Policisti so si ogledali kraj in o storilcih še poizvedujejo, so danes sporočili s koprske policijske uprave. Na Facebooku je Gostilna Oljka iz Vanganela zapisala, da sta neznanca ob 0.45 vlomila v njihove prostore in da ostale gostince opozarjajo na previdnost. Vlomilca so posnele varnostne kamere.

Vlomilca, ki so ju posnele varnostne kamere v Gostilni Oljka v Vanganelu.

Na območju koprske policijske uprave so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 42 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 151 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo in eno s hudimi telesnimi poškodbami. Dve vozili so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, dve tatvini in kaznivo dejanje nasilništva. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali dvakrat. Nezakonitih prehodov državne meje niso zabeležili.

Ponoči je neznanec iz tovornega vozila, ki je bilo parkirano v Sežani, iztočil 300 litrov goriva in 49-letnega lastnika s tem oškodoval za 450 evrov.

Na gradbišču pri Škofijah je neznanec iz gradbenega kontejnerja ukradel 210 litrov goriva in različno delovno orodje. Škode je za 20.000 evrov.

V Seči so piranski policisti ustavili 34-letnega voznika, ki je bil pozitiven na hitrem testu za mamila. Strokovni pregled pri zdravniku je odklonil, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje in ga pridržali. Čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Pri Klancu so koprski prometni policisti včeraj ob 15.14 ustavili 52-letnega tovornjakarja, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Gre za tujca, ki ima urejen status za bivanje v Sloveniji. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in zaseženo vozilo. Čaka ga še obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Ob 17.06 so v Luciji ustavili 29-letnika, ki se je vozil s predelanim skuterjem Piaggio Zip. Moped so mu zasegli.

Ob 2.53 so koprski policisti posredovali na Markovcu, kjer sta se sprla soseda. 40-letnega domačina bodo kazensko ovadili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija