JOKAJOČO DEKLICO NAŠLI SAMO NA ODPRTEM MORJU: Starši naj ne bi niti opazili, da je ni (FOTO, VIDEO)

Svet

Reševalci so našli jokajočega otroka skoraj kilometer od obale v Tuniziji. Leto dni staro malčico je v napihljivem obroču odnesel tok, njeni starši pa tega naj sploh ne bi opazili.

Tunizijski vladni viri so za radio Shems FM povedali, da je deklico najverjetneje odneslo zaradi močnega vetra. Reševalec je do nje prispel z vodnim skutererjem in jo nepoškodovano našel v napihljivem obroču. Jokajočo malčico je nato prepeljal na obalo.

Uporabniki družabnih omrežij so izrazili olajšanje, da so otroka rešili, podvomili pa so v odgovornost staršev.

To pa ni prvi primer pogrešanega otroka na plaži. Tunizijske oblasti starše opozarjajo, da naj predvsem v vročih mesecih, ko je na plaži gneča, budno spremljajo, kje se nahajajo njihovi otroci.

Prejšnji mesec je prestrašeno deklico rešila posadka rešilnega čolna, potem ko jo je v gumijastem čolnu odneslo na odprto morje.

V lanskem letu pa so poročali o primeru, ko je deklico na odprto morje odneslo kar na napihljivem samorogu. Vse tri zgodbe so se k sreči dobro končale, poroča Mirror. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  21 .07. 2021 ob  11: 41
-1
@alfa Morje te lahko hitro prevara. Ljjudje, ki živijo v puščavi pač ne razumejo, da se otrok lahko utopi, ker doma se nima kje.
alfa |  20 .07. 2021 ob  19: 33
prokleti zabiti starši...tudi sama ,ko grem na plažo dosti mladih mamic srfa po fonu medtem ko njihovi malčki so v vodi,res da je voda plitka ampak za utopitev majhnega otroka je dovolj...glavno da se one dopisujejo s kurberi, prokleti facebuk itd