JESENSKA ZAKLADNICA VITAMINOV: Ta sadež je odličen v boju proti gripi, pa tudi raku

Trendi

Granatno jabolko je tipično jesensko sadje, ki za trdim oklepom skriva mehko jedro, polno za naše zdravje in telo koristnih stvari.

Granatno jabolko je odličen zaveznik pri premagovanju gripe. Sadež je namreč poln vitaminov, predvsem vitamina C, in antioksidantov. Bogat je tudi z vitaminom K, posebej pomembnim za otroke, vitaminom B ter A in E.

Sadež je koristen v boju proti tumorjem, učinkovito naj bi deloval proti raku na dojkah, blagodejno pa pomaga tudi pri težavah menopavze. Granatno jabolko pozitivno vpliva na prebavo, srce in kri.

Privoščite si ga lahko mirne vesti, saj 100 gramov granatnega jabolka vsebuje le 70 kalorij.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 38
-3
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….
td |  30 .10. 2019 ob  22: 27
Bi prav rad videl kakšne konkretne študije. Pa koliko ga je potrebno pojest, da ima te čudežne efekte, recimo pol kg na dan čez 30 let? Ali govorijo o izvlečkih, močno koncentriranih, ki so jih testirali na glodalcih? itn itn ...