JESEN V TERMAH PORTOROŽ: Odkrijte čarobno sproščujočo ponudbo 'Autumn hits'

Piran

Predno jesenske barve okrasijo našo pokrajino, vas Terme Portorož vabijo k odkrivanju sproščujoče - regenerativne ponudbe Autumn hits. Od 16. septembra do 15. decembra lahko uživate v naboru revitalizirajočih tretmajev, posebej izbranih za regeneracijo telesa in celostno sprostitev v tem čarobnem letnem času.

"Od poglobljene analize metabolizma do sproščujočih izkušenj z Biserno morsko kopeljo in oblogami solinskega blata združujemo zdravje in dobro počutje" pravi Soraja Vlačič, vodja Wellness centra v Termah Portorož.

Kaj vam ponujajo?

- Skrb za vitalnost: Z neinvazivno, praktično, zanesljivo in hitro diagnostično metodo Tanita merijo telesno maso, delež telesne maščobe in vode v telesu ter številne druge parametre. Ugotovitve služijo za načrtovanje prilagojene prehrane in dopolnilnih storitev. 20-minutna storitev s popustom znaša 24 evrov.

- Morska sprostitev: Potopite se v 20-minutno pomirjujočo Biserno morsko kopel. Cena v času posebne ponudbe je 35 evrov.

- Detox obloga: Prepustite se obnovitvenim močem zdravilnega solinskega blata. Detox Fango, 20-minutni tretma, je zdaj na voljo po posebni ceni 35 evrov.

- Nega in obnova: Utrujenost in bolečine v mišicah so pogosto prvi znaki nezadostnega vnosa magnezija. 100-odstotni morski magnezij pridobljen iz morske vode in kombinacija vitamina B6, tavrina ter izvlečki citrusov pomagajo zmanjšati utrujenost in prispevajo k ravnovesju v telesu. Pomanjkanje magnezija je tudi posledica stresa, zato se program še posebej priporoča osebam, ki so izpostavljene večjim stresnim situacijam. 60-minutni Magnezijev program za telo prejmete za 63 evrov.

- Obnova obraza: Neinvazivna metoda prenove in osvežitve kože, ki poleg pršenja kisika zajema še negovalni tretma s hialuronom. Kisik omogoči, da aktivne učinkovine prodrejo do golobjih plasti kože, jo pomirjajo in vlažijo. 60-minutni tretma je zdaj na voljo za 74 evrov.  

- Orientalsko razvajanje: Uživajte v 50-minutni orientalski masaži rok in nog. Dlani in stopala so polna refleksnih točk, ki ugodno vplivajo na delovanje celega telesa in spodbujajo delovanje organov. Med drugim je učinkovita pri lajšanju stresa, spodbuja prekrvavitev in povečuje nivo energije. Orientalska masaža stopal in dlani znaša 53 evrov.

- Tajska limfna drenaža: Odkrijte terapevtske čudeže tajske limfne drenaže. Pomaga pri odvajanju odvečne vode iz telesa in njegovem razstrupljanju. 50-minutna storitev po posebni ceni znaša 58 evrov.

Zaradi zasedenosti in časovno omejene ponudbe priporočajo, da storitve čim prej rezervirate.

Za rezervacije in informacije pokličite na telefonsko številko 05 692 80 09 in obiščite spletno stran wellness@lifeclass.net.