JELINČIČ PRED SODIŠČEM RAZLOŽIL, KAKŠNA JE K NJEMU PRIŠLA SOPROGA: "Zdaj pa hoče vilo na morju"

Slovenija

Na sodišču v Ljubljani se je pričel postopek ločitve poslanca Zmaga Jelinčiča in Monike Zupanc Jelinčič, ki je na sodišče prišla z odvetnikom in svojim novim partnerjem. Izjav medijem ni dajala, zgovornejši je bil poslanec, ki je po poročanju 24 ur dejal, da je gospa Jelinčič k njemu prišla gola in bosa, zdaj pa hoče imeti vilo in parcelo na morju in še pol hiše v Ljubljani.

Kot je Jelinčič pred sodiščem pojasnil medijem, je imela njegova soproga vse, on pa jo je nosil po rokah. Sam je tudi, kot pravi, skrbel za družino in plačeval stroške.

Znano je, da se je med zakoncema Jelinčič zatika pri hiši v Žusterni. Poslanec trdi, da je ženi dal skoraj 670 tisoč evrov, s tem denarjem pa je ona kupila parcelo na morju. Podpisala sta tudi darilno pogodbo, Jelinčič trdi, da se s tem ni želel izogniti davku, ki naj bi ga plačal.

Jelinčič je dodal še, da je njegovo vse, tudi hiša v Ljubljani in osebno premoženje, soprogi pa ne bo dal ničesar.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
glas razuma |  08 .11. 2019 ob  16: 29
Ne vem zakaj ima naziv plemeniti , nikdar se ni obnašal spoštljivo in gentelmensko v politiki , v sporu z sodstvom in koncu v zasebnem življenju
Opazovalec |  08 .11. 2019 ob  09: 31
10
Ma kaj ni par let nazaj ko je moral dokazovati izvor denarja zagotavljal da si je žena sposodila denar od ataršev ,da je pekla torte za brunejskega princa ...itd.....
Očitno ni samo impotenten ampak tudi dementen . :))
tupamaros |  08 .11. 2019 ob  07: 23
Prišla je z eno mušo.
Tom |  07 .11. 2019 ob  22: 10
Zmago, tudi EU sodišče bi se ti smejalo!