JELINČIČ KOT JELENČEK RUDOLF: "Da vam v naslednjem letu ne bi več nabijali rogov in vas vlekli za nos" (VIDEO)

Slovenija

Se še spomnite Jelinčičevega poletnega skrivanja za figovimi listi? Zmago Jelinčič Plemeniti se je tokrat svojim sledilcem na Facebook omrežju pokazal praznično našemljen. Na sebi ima Rudolfov nosek in rogove. Voščiti je želel novo leto, tudi ob tej priložnosti pa svojega mnenja o migrantih ni zadržal zase.

"Drage Slovenke, spoštovani Slovenci. Da vam v naslednjem letu ne bi več nabijali rogov in da vas ne bi več vlekli za nos, kot so vas marsikdaj do zdaj, vam želim vesel božič, krasne praznike, srečno novo leto. Zdravja v prvi vrsti, denarja, tudi nekaj pameti ne bi škodilo," je dejal Jelinčič.

"Predvsem pa, da ostanemo Slovenci Slovenci. Da nehamo vlačiti od tam in od drugod vse mogoče tujce, ki nam potem skačejo po glavi. Ne bodo nam več skakali. Ne smejo! Naslednje leto je trenutek, ko to lahko preprečimo," je dejal in s tem namignil na prihajajoče parlamentarne volitve.

Voščilo ob novem letu

Vesel božič in srečno 2022! #bozic #voscilo #novoleto #2022

Objavil/a Zmago Jelinčič Plemeniti dne Ponedeljek, 20. december 2021

Do takrat pa, lepo se imejte," je zaključil kratek nagovor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Munk |  23 .12. 2021 ob  12: 44
haha, največji rogonosec v državi... no ja, govori iz izkušenj
Piero Panin |  23 .12. 2021 ob  00: 22
Ocitno ima svojo publiko ki ga volijo,nikoli mi ni noben tujec skakal po glavi prej kak zaguljen istrijan in ta ga bo obkrozu.
Ko so prisli americani v afganistan so rekli mesta bomo civilizirali gor po hribih naj ostane tako kot je...isto je pri nas.
Porka motorka
Občan |  22 .12. 2021 ob  22: 46
Bližajo se volive in "Plemeniti" se zaveda da je tudi slaba reklama , reklama (kot zajedalec dobro živi tudi če ne doseže parlamentarnega praga). Apeliram Regionalu naj ga neha oglaševati, ker nas ne zanima, komentatorjem pa ignor.
Opazovalec |  22 .12. 2021 ob  20: 51
Torej nam pravi da vlada ki jo je podpiral in dajal svoj glas nam je nabijala roge in vlekla za nos. Toliko o sposobnosti tega politika ki mu ni dovolj da drugi serejo pi njemu, še sam sebe posere.....res sposobnež....niti lagat se ne zna več.
kokodek |  22 .12. 2021 ob  20: 04
absolutno premajhne togove si je nataknil, ker v resnici ima veliko večje, haha.....in strinjam se z njim, ne rabimo enega takega tujca kot je on sam, ki nam skače po glavi!
 |  22 .12. 2021 ob  19: 22
topo giggo : ! the best, se prdidružujem in povečam na tretjo potenco
obala1 : parlament iz ali v...popolnoma vseeno ampak tisto...ta drugi del...to pa ja..to pa JAAAAAAAAAA
TOPO GIGGO |  22 .12. 2021 ob  18: 39
14
Ma va a magnar merda.. Coglione...
Obala1 |  22 .12. 2021 ob  14: 53
22
Zmago, glede rogovja mislim, da ga ti imaš dovolj za celo obalo …je pa res, da ti se to ne bo zgodilo već ker druga Monika ti ne bi imela kaj za pobrat …v svojem imenu ti želim vse dobro, imel bi samo sve majhni želji, da se pobereš ben iz parlamenta ( ker taki tam ne sodijo ) In, da gres Nazaj v LJ ( iz istoga razloga ker taksni tukaj ne sodite )…. Pa lepe praznike