JELINČIČ BOLJ KONTROVERZEN KOT KDAJKOLI PREJ: Se strinjate z njegovim predlogom odvzema državljanstva? (ANKETA)

Slovenija

Predsednik Slovenske nacionalne stranke (SNS) Zmago Jelinčič Plemeniti se je v komentarju na televiziji Nova24 spotaknil ob več dogodkov v preteklem letu. Tudi tokrat ni šlo brez graje priseljencev oziroma po njegovo "Šiptarjev in ciganov", v nos pa mu gredo tudi proticepilci in protestniki. V svojem komentarju je med drugim omenil tudi predlog zakona o odvzemu državljanstva tistim, ki v Sloveniji delajo prekrške ali kazniva dejanja.

"Vse skupaj so napihnili tudi protestniki, ki so konec koncev pred prazniki, kot da ne bi imeli doma narezane potice in kozarca vina, letali pred parlamentom in se drli saj še sami ne vedo kaj. Anticepilci, če se nočete cepiti, se pa ne cepite. Ampak ne delati sranja po državi, lepo vas prosim," je uvodoma dejal poslanec SNS. Nasprotnikom cepljenja je navrgel tudi, da so jih v takšno ravnanje "napumpali določeni gospodarji, ki zahtevajo od vas, da se derete, pljuvate po vsem skupaj in da rušite Slovenijo. Ne rušite te vlade, ampak državo uničujete s temi svojimi bedastimi zadevami".

Jelinčiča pa že dolgo motijo tudi priseljenci iz drugih držav, predvsem iz albansko govorečih. Kot pravi, "slovenska mesta preveva albanski jezik", ki ga je po njegovi oceni vedno več. S tem pa se ne strinja, saj bi na ta način Slovenija postala "četrta albanska država".

Če slučajno niste ujeli. ???? Oddaja #Komentar na Nova24TV. ????

Objavil/a Zmago Jelinčič Plemeniti dne Ponedeljek, 03. januar 2022

Sploh pa se ne strinja s predlogom nekaterih politikov iz levega pola, ki predlagajo, da bi se Albanščine učili tudi v slovenskih šolah: "V Sloveniji smo. Ali se nauči slovensko ali pa spokaj!"

Poslanec SNS navaja tudi, da se slovenska prestolnica balkanizira. "Moji dobri prijatelji iz Srbije so mi dejali, Zmago, 'sav ološ smo slali vama', kar pomeni 'vso sodrgo smo poslali v Slovenijo'. Veliko je odličnih ljudi, veliko je dobrih Srbov, pametnih, razgledanih, ampak kaj ko pa tiste probleme dela nižji nivo. Poglejte malo, kdo je na teh protestih. Neki Zlatani Čordići," je med drugim dejal.

Zlatan Čordić - Zlatko

Dotaknil se je še tragičnega dogodka, ko je "en Šiptar", kot ga je poimenoval, najprej s sprejem v oči pošprical deklico, nato njenega očeta in slednjega tudi "zaklal". Jelinčič je oster: "In ta človek ima pri nas državljanstvo in pri nas živi. Žena je prišla baje pred tremi leti v Slovenijo in ima že štiri otroke. Kdo živi te otroke? Slovenska država. In kaj ta človek dela? Zaklal je enega drugega človeka v Celju."

Zato poslanec poudarja, da je v naslednjem mandatu "nujno potrebno sprejeti zakon o odvzemu državljanstva", kot naj bi bilo to uveljavljeno v Švici – po treh prekrških, "ga takoj vržejo iz Švice, odvzamejo državljanstvo in vrnejo v državo, od koder je prišel".

Se z njegovim predlogom strinjate? Odgovorite nam v spodnji anketi.

"Za konec pa še ena smešna. V Ljubljani smo imeli letos ekološki ognjemet. Nihče ne ve, kaj je to. Mogoče je gospod župan Janković stal na ljubljanskem gradu v stolpu in okoli metal zelje, solato, krompirje. To je bil ekološki ognjemet. Pokalo je, videlo se zaradi megle tako ali tako ni nič, ampak ne vem zakaj, če je ekološki ognjemet, ne bi smelo biti ne ognja, ne smodniških plinov, ne kakršnih koli pokov in niti ne svetlobnih efektov. Tako kot sem rekel, naslednji ekološki ognjemet … Gospod Janković, eno veliko posodo krompirja, radiča, naberite si še kakšno redkvico, zelje pa sem ter tja še kakšen koren vrzite. To bo ekološki ognjemet. V vašem stilu," je zaključil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bižad |  05 .01. 2022 ob  10: 03
-6
Koliko vas plača ta plemenita gorgonzola, da je vsaj enkrat na teden članek z njegovimi nebulozami? Plemeniti naj gre nazaj v barje in naj se tam sramoti, med svojimi.
ManofSteel |  05 .01. 2022 ob  09: 55
-1
Najbolj me nasmejejo levaki, ko mislijo, da bodo z enimi in istimi komentatorji preglasili ljudstvo ! Enako je pri teh revčkih v Ljubljani na kolesih...pa vse tja do antivaxerjev ! Anketa je lepo pokazala kaj si narod želi v tej državi, a počakajte na volitve, šele takrat se bo levakom odklenkalo !! bwahahahahahahahahaha Hvala k.... vas je premalo BUTLI !
forešter4 |  05 .01. 2022 ob  08: 20
zmago jelinčić plesniti
Tomaž |  05 .01. 2022 ob  06: 01
Jelinčič pove marsikaj pametnega. Problem je ukrepanje. Spominjam se prvih volitev v samostojni Sloveniji (1992), ko je pobral desne glasove in jih nesel Drnovšku na levo. Skratka, svoje volilce je prevaral.
Slovenija pa dela isto, kot je nekdaj delala Srbija. Tako da lahko pričakujemo, da bo tudi Slovenija v nekaj desetletjih postala Kosovo. Ampak kosovski Srbi so lahko odšli v Srbijo, Slovenci pa nimamo kam. Slovenija je samo ena.
Obala1 |  05 .01. 2022 ob  00: 57
Pride Zmago nenapovedano domov in najde Moniko v postelji s ta svojim. Malo je bil zmeden vendar vseeno vpraša Monika kaj dela ta v moji postelji ? Ona mu odgovori Čudeže Zmago, čudeže :-)
Obala1 |  04 .01. 2022 ob  21: 42
Mislim, da bi denar za bencin hitro zbrali ter bi mu podarili tudi vinjeto ( 7 dnevno ) …čeprav mi se vedno ni jasno kako on gre skozi Markovec ( mislim na tunel in višino rogovja ki ga ima )
Obala1 |  04 .01. 2022 ob  20: 28
13
@Obcan prav imaš …vprašanje za Regional ( ze če imajo rad ankete )~ Zakaj ne naredite anketo kdo je za to, da Zmagota vrnemo takoj od kod je prišel
Občan |  04 .01. 2022 ob  19: 43
11
Regional, "ne prodajaj" nam "ankete"!
Če je reklamiranje Jelinčiča plačan oglas naj bo to tako tudi označen.
Komentatorji, ignorirajmo promocijo "plemenitega"!
Pjero Panin |  04 .01. 2022 ob  19: 20
12
Barka se potaplja ne bo mu zneslo it v parlament..
Sej je bil politik tolko let,zdej samo piha na duso svojim podobnim
Obala1 |  04 .01. 2022 ob  15: 56
19
No par zadev, Zmago ni mi jasno zakaj svojemu sefu ne poveš, da je Siptar in naj se vrne od kod je prišel ? Ker nimaš časa ( lizanje njegove riti ti vzame ves ta čas )…kot drugo, dej formiraj stranko anti.jebačev ali Velikih rogonj in verjamem, sa te bodo enoglasno izvolili za predsednika ( pa ves sam zakaj )…in kot tretje, koji kur.AC te je klical na obalo? Ali nisi mogel ostat v LJ in njim razbijat škatle ? @Silvana63 a ti si prepričana, da on ima svoje otroke hahaha?
vseved |  04 .01. 2022 ob  15: 52
Kaj ste šli vsi u kurac?
Stiv Rivs |  04 .01. 2022 ob  15: 24
29
Izola je tudi polna Albancev.
Okoliške vasi se tudi počasi polnijo.
A so krivi oni ?
Seveda ne, kriva je oblast, ma ne današnja.
Krivo je obdobje pred osamosvojitvijo, ko so vsi tekmovali, kdo bo bolj pomagal Kosovcem.
Takrat je namreč začel boj za samostojno Kosovo.
Pa smo jih na veliko sprejemali, da polnijo zapuščene hiše v Izoli in drugje.
Po osamosvojitvi in vstopu v EU je Slovenija postala odlična odskočna deska vseh Albancev za pot v ostale EU države.
Nam so ostali tisti bolj bogi in še mafija ala Kobra...
Alora naj bo Jeličič tiho, ker je tudi on takrat na veliko navijal za njih !
1