JE LASTNEGA OTROKA ZLORABIL ZA KRINKO? Primorski policisti zasačili predajo treh plastenk metadona

Kronika

Včeraj ob 18.40 so policisti v Divači zasačili moškega, ki je v družbi svojega mladoletnega otroka 38-letnemu domačinu izročil tri plastenke metadona. 38-letnik se je med postopkom fizično uprl, zato so uporabili prisilna sredstva. Metadon in več različnih tablet so mu zasegli. Moškega, ki je drogo prinesel, bodo kazensko ovadili, 38-letnik pa je dobil plačilni nalog. Zaradi prisotnosti otroka je bil obveščen Center za socialno delo.

Policisti Policijske uprave (PU) koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 51 primerih, na številko 113 so prejeli 129 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči z materialno škodo in nesrečo z lažjimi poškodbami. Zasegli so dve vozili. Obravnavali so še dva vloma, štiri tatvine in petkrat posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru.

Včeraj ob 14.38 se je do mejnega prehoda Podgorje pripeljalo vozilo, ki je nenadoma obrnilo. Policisti so vozilo preverili in ugotovili, da ima nameščene ukradene registrske tablice. 45-letnega voznika so ustavili pri Črnotičah. Pri sebi ni imel vozniškega dovoljenja, vozilo pa je bilo odjavljeno iz prometa. Alkotest mu je pokazal 0,40 mg/l alkohola, pozitiven je bil tudi hitri test na kokain in opiate. Strokovni pregled je 45-letnik odklonil. Vozilo so mu zasegli, čakata ga kazenska ovadba in obdolžilni predlog.

Na počivališču Ravne so policisti sinoči ob 19.40 vzeli pod drobnogled avtomobil, ki ga je vozil 23-letni Ljubljančan. Kot se je izkazalo, ni imel vozniškega dovoljenja, vozilo ni bilo registrirano, nameščene registrske tablice pa so pripadale drugemu vozilu. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ob 23.35 so v Sežani odvzeli vozniško dovoljenje 26-letniku, ki mu je alkotest pokazal 0,73 mg/l alkohola. Tudi njega čaka obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

V zadnjem dnevu so policisti PU Koper obravnavali v Ilirski Bistrici tri državljane Kosova, dva Alžiraca in Pakistanca, v Krvavem potoku pa dva Afganistanca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija