JE KDO VIDEL NESREČO NA FERRARSKI? Voznik zbil skuterista in pobegnil

Kronika

Na Ferrarski ulici v Kopru je včeraj ob 19.51 prišlo do prometne nesreče s pobegom. Neznani voznik osebnega avtomobila Opel Astra ali Corsa, črne barve, je pri polkrožnem obračanju trčil v mimo vozeči skuter, s katerim se je pravilno pripeljal 16-letnik. 

Fotografije so simbolične.

Mopedist je zaradi trka z vozilom padel in se lažje poškodoval, voznik osebnega avtomobila pa je kraj nesreče zapustil, ne da bi nudil svoje podatke in pomoč. Policisti morebitne očividce pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin nesreče pokličejo na telefonsko št. 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 188 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, ena oseba je bila lažje poškodovana. Zasegli so sedem vozil. S področja kriminalitete so obravnavali poskus vloma in dve poškodovanji tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih.

V Portorožu poskus vloma, na Kozini požar

V Portorožu je neznani storilec v zadnjih dveh dneh poskušal vlomiti v prostore Krajevne skupnosti Portorož. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila.

Sinoči ob 19.32 je zaradi kratkega stika zagorelo v elektro omarici, v eni od stanovanjskih hiš na Kozini. Ogenj so pogasili gasilci, pri požaru pa je nastala manjša materialna škoda.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali osem ilegalnih prebežnikov. Vsi so bili prijeti na območju PP Ilirska Bistrica. Postopki z njimi še potekajo, tekom današnjega dne pa bodo vsi vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Gre za šest Turkov, enega Pakistanca in Afganistanca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija