JE GREGOR PERIČ HEROJ ALI IZDAJALEC? "To so pritiski, da izstopimo iz sedanje vlade"

Izola

Poslanec SMC in nekdanji podžupan Izole Gregor Perič ob zanj neljubem dogodku potrjuje, da je dejanje posledica pritiskov naj odstopijo iz sedanje vlade. V bližini njegovega doma so neznanci namreč postavili napis "heroj ali izdajalec?".

Perič napisa sicer 'v živo' še ni videl, so pa mu sosedje poslali fotografijo. Zaradi dela namreč večino časa preživlja v Ljubljani. Kot pravi, je jasno, kaj se skriva za dejanjem. "To so pritiski, da izstopimo iz sedanje vlade in podpremo koalicijo KUL," pojasnjuje.

"Zagotovo ni prijetno, to moram priznati, vendar takšna dejanja na moje odločitve ne vplivajo, kvečjemu nasprotno," priznava Perič. "Se pa ta pritisk potem prenaša še na ostale sorodnike in družinske člane in mislim, da je to izredno neprimerno in ne sodi v demokratično urejene države," je jasen.

Gregor Perič

Potrjuje tudi, da so tovrstni pritiski prej stalnica kot izjema. "V zadnjem obdobju se pritisk povečuje, tako v obliki sporočil kot tudi raznoraznih lepo zapakiranih groženj," nam je povedal. Kot pravi, dobivajo tudi pošto na dom.

Predvsem pa želi izpostaviti, da v tem ni edini. "Verjamem oziroma imam informacije, da so tudi drugi poslanci pod številnimi pritiski, ampak marsikdo o tem ne želi spregovoriti," razkriva nekdanji podžupan Izole. "Bojijo se, da se bo to še stopnjevalo. Sam pa sem mnenja, da je o tem treba govoriti, to izpostaviti in tudi obsoditi, ker s takimi stvarmi gre vse skupaj predaleč," je še dejal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
I know |  25 .12. 2020 ob  20: 00
Kot se meni zdi, lahko ta dva vaša "half balls man" poslanca kandidirata samo v Zgornji Kungoti, ali pa pri našemu Geniotu.
V Izoli verjetno ne bosta več niti benzinajota.
Lili |  24 .12. 2020 ob  07: 31
@kokodek
Prvič..kdo je govoril o Janši?
Drugič..ne rabi pljuvat vsakega, ki ima drugačno mnenje od tvojega..kdo sploh si ti? To je demokracija, če še nisi opazil. Demokracija pomeni, da ima vsak lahko svoje mnenje in jajca povedat na glas in ga zaradi tega nihče ne nadleguje, mu ne grozi in ne vem še kaj vse.. NE pa pomeni, da lahko nekoga osebno žališ!
Tretjič.. ne štekam zakaj v tej državi mislimo, da če si poslanec neke stranke, moraš misliti z njeno glavo? Imaš podobne poglede, to ja, ma da moraš govorit in delovat z možgani od enega samega veljaka..to je semšno.
Četrtič...Preberi si ti življenjepis ali karkoli o gospodih kot so Jankovič, Virant (s kom je v žlahti), Erjavec, njegova hčerkica, njen novopečeni možiček, njena prijateljica ki je partnerka od enega od sinov od Jankoviča, od tega kdo jim je pomagal odpisati dolgove .. ki jih je bilo koliko že? 29 miljonov!!
in tako dalje, in tako dalje, in tako dalje
NIHČE ki pride na vrh v tej državi ni tam naključno ali zaradi tega, ker je pošten..ti ljudje so vsi v mreži.in mreža vemo kaj pomeni!
kokodek |  23 .12. 2020 ob  22: 21
-2
"ManofSteel", saj nihče ne dvomi, da si volivec čivkarja
ManofSteel |  23 .12. 2020 ob  13: 00
-3
kokodakar zdaj razumeš, da to drži kot prbito. Kakšno ime takšno samospoštovanje....inteligenca itd. sicer pa, ko že toliko kokodakaš. Ravno zaradi takšnih kot si ti bom prvič v mojem življenju volil SDS ! Zadovoljen ? :)
kokodek |  23 .12. 2020 ob  12: 56
"ManofSteel", žeštoka pičketina je tvoj ljubljeni Janez, ki nima jajc prit pred narod in se na varnem samozadovoljuje na tviterju, čivčiv
kokodek |  23 .12. 2020 ob  12: 52
"Lili", ko govoriš o poslušnih ovcah in o ponavljanju , seveda misliš nase . Preberi si življenjepis Janše, diplomo in prošnjo, da ga nazaj sprejmejo v Zvezo komunistov. Sicer pa je Janša kariero naredil z izdajalstvom in ubogi Perič misli, da jo bo na tak način tudi on, haha
ManofSteel |  23 .12. 2020 ob  12: 48
-9
Perič naj te ne skrbijo tej opičnjaki, celo meni so začeli drsat špure po avtih...samo za to, ker ne zagovarjam leve parazite. Če bi tej opičnjaki razmišljali na posledice...verjamem, da tega ne bi počeli. Kot pravim, nekateri bodo že naleteli na "mino..." ne bo več pisal transparente na hišo od dotičnih staršev. Postavit kamere in lepo predvajat javno, da vidimo te žestoke pičketine, ki se ne upajo prit povedat na štiri oči ali pa celo izvrševat nasilje... potamanu bi jih ko pidochie
Ivan |  23 .12. 2020 ob  09: 32
15
Mladi gospod je dvoličnež in sramota za Izolane !
Tom |  23 .12. 2020 ob  09: 30
18
En sam stok in jok, ko omenja se beseda "izdajalec"! Naj se Perič in vsi njegovi zagovorniki vpraša-jo ali bi stranka SMC in posredno Perič dobila toliko glasov na volitvah 2018, če ne bi dala zagotovila svojim volilcen, da ne bo šla v koalicijo z Janezom Janšo!? Če je stranka SMC vseeno šla v koalicijo z Janšo, potem je izdala zaupanje svojih volilcev, kar je v nasprotju s podtaknjeno tki. "državotvornostjo", ker del države so tudi državljani, ki preko svojih političnih strank in njih izvoljenih poslancev upravljajo državo. Če del taistih državljanov ne podpirajo Janeza Janše, zaradi njegovih laži, kraj, zavajanja, ............ so volili stranke, ki so zagotovili, da ne gredo v koalicijo z njim! Ker so SMC in Desusu prelomili zavezo, so se na nek način poistovetili z vsem negativnim, kar velja za Janeza Janšo! To je dejstvo, vse ostalo je zgolj zavajanje in nategovanje ljudi!
Prognostik |  22 .12. 2020 ob  18: 47
-9
@kokodek - kulturen, pripravljen na pogovore, strpen, ni izključevalen, ni sovražno nastrojen, skratka - samo da ni Janša.
Prognostik |  22 .12. 2020 ob  18: 41
-15
@vseved je občutljiv dečko. Če bi ti bil na mestu Periča, bi se že zdavnaj pokakal. Aja, saj nisi. Ti si samo vseved.
ojoj |  22 .12. 2020 ob  18: 38
-8
@Lili, zadetek v polno!
Ponavljaš se že od marca, pa na ulici sem slisal kako misel,ki si jo napisala. Pa lep večer
1