JE BILA BOJANA BEOVIĆ CEPLJENA ALI NE? Takšno je njeno pojasnilo glede pričeske, ki zbuja številne dvome (FOTO)

Slovenija

Prvi dan cepljenja proti novemu koronavirusu je na družbenih omrežjih dvignil ogromno prahu. Razlog? Pričeska vodje vladne svetovalne skupine za covid-19 Bojane Beović. Hitro se je razvila teorija zarote, da se Beovićeva v resnici sploh ni cepila in da je šlo zgolj za prirejeno predstavo za javnost. Po eni izmed možnih razlag, naj bi fotografija s cepljenja v resnici nastala že poleti, ko se je vodja svetovalne skupine odpravljala v tujino. Kakšno je njeno pojasnilo?

Bojana Beović med včerajšnjim cepljenjem ...

Včeraj sta družbena omrežja preplavili dve fotografiji. Na prvi, ki je bila posneta med cepljenjem, ima vodja svetovalne skupine krajše lase, zvečer istega dne, ko je dajala izjavo za nacionalno televizijo, pa so njeni lasje videti precej daljši.

Mnogi so zato pomislili, da ne gre za posnetka z istega dne, nemudoma pa se je razvila prava teorija zarote. Kakšno pojasnilo ima Bojana Beović?

... in zvečer med izjavo za televizijo.

Vodja svetovalne skupine za covid-19 ima za različni pričeski enostavno razlago. Kot je pojasnila za Planet TV, je imela lase zjutraj sveže navite, zaradi česar so bili videti krajši, čez nekaj ur, pa so ji je pričeska 'padla', lasje so se polegli in bili videti daljši. Dodala je še, da je imela zvečer oblečen plašč, ki da je lase še nekako stegnil in podaljšal.

Teoretiki zarote pa niso opazili le las, zmotila jih je tudi roka zdravstvenega delavca, ki je cepil Beovićevo. Slednji namreč ni nosil rokavice. Številni so bili tudi prepričani, da je bila injekcijska igla, s katero je zdravstveni delavec zbodel Beovićevo, v resnici pokrita s pokrovčkom. Beovićeva je po pisanju portala Siol.net pojasnila, da ne gre za še eno teorijo zarote in da je si je zdravstveni delavec pred cepljenjem razkužil roke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
demarljan |  29 .12. 2020 ob  19: 43
Prodaja kdo koruzo?
Obala1 |  29 .12. 2020 ob  11: 24
Dej zresnimo se malo....koga sploh zanima ali se je ta marioneta cepila ali ne? samo norce ...na normalno osebo i na njegovo prepričanje ali se cepiti ali ne ena fake slika itak ne bo vplivala
Resnica očem skrita |  29 .12. 2020 ob  10: 56
Laže kot pes teče. Prave informacije, dejstva in dokazi štejejo
hribi |  29 .12. 2020 ob  08: 20
Ker nisem strokovnjak bi prosil kakšno uporabnico Regional obala, da mi razloži ali je možno imeti tako razliko v dolžini las?
kokodek |  29 .12. 2020 ob  07: 30
-3
zarote napajajo narod