JE BIL V NESREČO PRI OGRLICI RES VPLETEN AVTO KRIMINALISTOV? Tako odgovarjajo na PU Koper

Kronika

Včeraj okrog 16. ure je na Kolodvorski ulici v Kopru prišlo do nekoliko nenavadne prometne nesreče. Kot smo poročali, je voznik belega Passata "nasedel" na ograjo ob Ogrlici. Nepričakovan prizor je zaustavil precej radovednežev, ki ugotavljali, kako mu je to sploh uspelo in množično komentirali, da naj bi šlo za avtomobil koprskih kriminalistov. Iste govorice so se razširile tudi po družbenih omrežjih. Ugibanja smo zato preverili na Policijski upravi (PU) Koper.

Kot nam je zatrdila tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec, v včerajšnji prometni nesreči ni bil udeležen ne njihov kriminalist ne civilni avtomobil kriminalistov. "Naši kriminalisti belih Passatov sploh nimajo, tablic avtomobila, ki je bil včeraj udeležen v prometni nesreči, pa logistika nima v evidenci," je pojasnila za naš portal.

Že včeraj nam je Leskovčeva povedala tudi, da je bil v prometni nesreči udeležen voznik, rojen leta 1982, in da v nesreči ni bil poškodan. Alkotest je pokazal, da v krvi ni imel alkohola

Ena izmed očividk pa nam je povedala, da je do prometne nesreče prišlo, ker naj bi se voznik belega Passata izognil kombiju, ki naj bi stal sredi ceste. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija