JE 13-LETNICA RES ZANOSILA Z 10-LETNIKOM? Dojenčico sta obdržala in izkoristila pozornost javnosti (FOTO, VIDEO)

Svet

Trinajstletna Darya Sudnishnikova iz ruskega mesta Zelenogorsk je vzbudila pozornost zaradi trditve, da je zanosila s svojim desetletnim fantom Ivanom Vanyo. Zdravniki so izrazili dvom o biološki možnosti spočetja in dejali, da je situacija nemogoča. Kljub temu je nosečnica vztrajala, da ni imela drugega partnerja in da je z Ivanom spala zgolj enkrat. Hčerko je rodila je 16. avgusta 2020.

Darya in Ivan sta s privoljenjem staršev nastopila v ruski televizijski oddaji, kjer sta razkrila svojo ljubezensko zgodbo, trdila, da sta zaljubljena in želita obdržati otroka. Darya je kljub dvomom zdravnikov zavrnila možnost splava, trdila, da je z Ivanom spala zgolj enkrat, ko sta bila sama doma. Njena mama je podprla hčerino odločitev in povedala, da 13-letnica ni želela slišati o splavu. Ivan in njegova mama sta tudi izrazila željo, da postaneta del otrokovega življenja in vzgoje ter izključila možnost splava.

@canalmatacuriosidade Ela ENGRAVIDOU AOS 13 ANOS e no final FEZ UMA REVELAÇÃO CHOCANTE! #historiastocantes#drama#vitoriosos#motivação#arquivomisterioso#historiasemocionantes #casosreais #supercurioso #motivacional#casosemocionantes #históriasdevida #guerreirosdavida #superação #videosemocionantes#noticiasreais #entretenimento #fatoscuriosos #fatosinteressantes #casoverdade #respeitoaoproximo #noticias #dignidade ♬ som original - Mata Curiosidade

Kljub vsemu so sosedje sumili, da se nosečnost izkorišča za ustvarjanje kontroverzne zgodbe. Darya je dodobra izkoristila priljubljenost na družbenih omrežjih in postala vplivnica. Potem ko so zdravniki potrdili, da je biološko nemogoče, da bi zanosila z Ivanom, je dejala, da je bila posiljena in sicer v domačem kraju Zelenogorsk. Napadalca je opisala kot "zelo debelega za svoja leta. In zelo visokega," poroča The Mirrror.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  02 .01. 2024 ob  08: 16
Ni za se cudit, tutto fa brodo.
manemebasat |  01 .01. 2024 ob  16: 54
16
Vplivnica? Pa kaj ste cisto fuknjeni?