JANŠA Z DRUGAČNIM PREDLOGOM: Po njegovem v ponedeljek ne bi smeli biti vsi prosti  

Slovenija

Po napovedi predsednika vlade Roberta Goloba, da bo 14. avgust dan solidarnosti in dela prost dan zaradi uničujočih poplav, se je na družbenem omrežju oglasil tudi predsednik SDS Janez Janša.

Vlada se je odločila, da bo 14. avgust dan solidarnosti in dela prost dan, je na Instagramu včeraj sporočil premier Robert Golob. Kot je zapisal, želi, da Slovenija te težke in naporne dni zaključi v duhu solidarnosti. "Da pomagamo znancu, sosedu, prijatelju, vsem, ki so jih prizadele hude poplave," je dodal.

Gre za prihodnji ponedeljek, s tem pa bodo ob vikendu pred tem in torkovem prazniku Marijinega vnebovzetja v kosu prosti štirje dnevi.

Na to potezo vlade se je danes obregnil tudi nekdanji predsednik vlade Janez Janša, ki je zapisal, naj bo dan solidarnosti dela prost dan za tiste, ki lahko neposredno pomagajo pri odpravljanju posledic ujme. "Ostali delajmo in namenimo enodnevni zaslužek v sklad za pomoč prizadetim," je zapisal v svoji objavi na Twitterju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
siviovcar |  10 .08. 2023 ob  09: 53
Ne maram Janše, a tokrat se pa strinjam z njim,on edini ve kako smo pod Jugoslavijo delali proste sobote za " nerazvite " v jugi ,potres, itd.
Vse ostalo bo samo podaljšan viked !!!
Janko |  10 .08. 2023 ob  07: 13
11
Namesto, da se financira ljubljanske NVO. nacionalni letalski prevoznik, naj gre denar za prizadete v poplavah! Šele potem sem pripravljen dati enodnevni zaslužek!
Kaj te briga  |  10 .08. 2023 ob  06: 28
Namesto, da se kupuje nato orožje in pošilja Ukrajincem, naj gre denar za prizadete v poplavah! Šele potem sem pripravljen dati enodnevni zaslužek!
Prognostik |  09 .08. 2023 ob  17: 48
15
Zakaj dela prost en dan. Ostale dneve pa nas bo maltretiral? Kot da smo ga obvezni ubogat.
ZigaZois |  09 .08. 2023 ob  17: 31
Kaj ni dovolj vzel delavcem? Zdaj bi še enodnevni zaslužek jemal ljudem, ki tako ali tako dobijo dodatek k plači, ker je nižja od minimalne. takih je zmeraj več. Ob vsaki njegovi vladavini se nam je standard krepko poslabšal. Lahko bi vsaj bil tiho, pobral denar, ki ga je dobil z izvajanjem uslug in zapustil ta del sveta.
vseved |  09 .08. 2023 ob  16: 55
Spet to govno!