JADRANSKA OBALA, SVINGERSKI RAJ: To so lokacije v hrvaški Istri, kjer je v teh dneh še posebej 'vroče' (VIDEO)

Svet

Jadranska obala je znana po številnih svingerskih zabavah, kjer se gostje predajajo strastem z različnimi partnerji na plažah, v motelih, klubih pa tudi na križarjenjih. Pari, željni orgij in naslade, imajo ob hrvaški obali kopico možnosti za zabavo do jutranjih ur. V bližini Poreča deluje svingerski klub Casa Erotica, nedavno so enega odprli tudi na Reki, piše portal 100posto.hr. Ena najbolj znanih svingerskih plaž na Hrvaškem je Monsena ob Rovinju, kjer deluje tudi svingerski klub Anaconda, še lahko preberemo na spletni strani.

Že na samem parkirišču plaže Monsena je srečati avtomobile z različnimi tujimi registrskimi tablicami, pretežno nemškimi in nizozemskimi, pa tudi veliko slovenskimi. Pari, ki se udeležujejo tovrstnih zabav na plažah, naj bi se sicer soočali s težavami zaradi sončnih opeklin, predvsem na občutljivih predelih, zlasti na zadnjicah. To je bil tudi razlog, zakaj so na festivalu Swingfields v Veliki Britaniji organizatorji letos poleg kondomov delili tudi kreme za zaščito proti soncu. 

Mnogi pari, ki se odpravljajo na svingerske festivale po svetu, svojcem ne povedo, kaj gredo tja počet. Včasih načrtno en dan fotografirajo znamenitosti, ki jih nato postopoma pošiljajo domačim, medtem ko so na festivalu. Eden od bolj znanih tovrstnih dogodkov v svetu je Young Swingers Week na Jamajki, kamor imajo vstop samo mlajši od 45 let.

V klubu v Rovinju: "Seksala je s 15 moškimi"

V klubu Anaconda v Rovinju so najpogostejše obiskovalke ženske. Te imajo spolne odnose z najmanj petimi (ali celo več) moškimi, je za tednik Express razkrila Durđica Marsić, vodja kluba, navaja portal 100posto.hr. 'Rekordno' število spolnih partnerjev naj bi pri njih imela neka Nemka, ki je imela spolne odnose s kar petnajstimi moškimi, vse skupaj pa je opazoval njen mož. V njihovem klubu velja pravilo, da ženska sama izbere moške, ki se ji lahko pridružijo. Pari se po orgiji umijejo in z nasmehom na obrazu zapustijo klub, je povedala Marsićeva. Med njihove redne goste spadajo tudi moški na visokih položajih, ki si želijo izkusiti podrejenost in poniževanje, je še pojasnila.

Ne samo v svingerskih klubih, včasih je precej vroče tudi na čisto običajnih mestih. Mediji so nedavno poročali o paru, ki se je strastem predajal kar sredi Dubrovnika, neki drug par pa je to počel na blazini sredi morja nekje v Grčiji. Zelo podobni situaciji so bili lani priča obiskovalci plaže Zrće. Video posnetka iz Dubrovnika in Grčije (ogledate si ju lahko spodaj) sta se razširila po družabnih omrežjih.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija