"IZPRAZNILI" PLOVILA V SEMEDELSKEM MANDRAČU: Škode za skoraj 5000 evrov

Kronika

V koprskem mandraču, na območju komunalnih privezov v Semedeli, so ponoči z dveh privezanih gumenjakov neznani storilci izvršili tatvino izvenkrmnega motorja, in sicer enega znamke Yamaha, tip F15CMH, vrednega 1.500 evrov, drugega pa znamke Yamaha, tip FT 9.9, vrednega 3.100 evrov, so sporočili s koprske policijske uprave. 

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 63 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 162 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in en vlom, zaradi kršitev javnega reda je bilo 11 intervencij.

V Dekanih je nekdo vlomil v hišo in ukradel dve denarnici.

Ob 12.55 je v Portorožu 33-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja, bo zoper njega vložen obdolžilni predlog.

V Kopru je neznana oseba vlomila v recepcijo igrišča na mivki in odnesla prenosno blagajno. Vlom so policisti obravnavali tudi v lokalu v Strunjanu, kjer je neznani tat ukradel nekaj gotovine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija