IZPOVED 19-LETNE PROSTITUTKE: V eni noči zasluži kar 1600 evrov!

Trendi

Ellie je 19-letno dekle iz Nottinghama, ki si kruh služi s prostitucijo. Pojavila se je tudi v oddaji Adults Only na britanski televiziji Channel 5, kjer je odkrila, da v eni noči zasluži tudi do 1600 evrov.

Fotografije so simbolične

Povpraševanja je več kot očitno veliko. Kot poroča hrvaški portal Index.hr, se ji včasih zgodi celo, da ima v istem dnevu kar 21 različnih strank

Oddaja Adults Only se predstavlja teme seksualne industrije in skuša pripovedovati zgodbe spolnih delavk, kakršna je Ellie. S tem delom je začela leta 2017, ko je bila stara samo 16 let. Kot pravi, za sestanek, ki traja 15 minut, računa okoli 75 evrov

Kot pravi, ima pogosto le nekaj vmesnih minut časa med eno in drugo stranko. V tem času se na hitro stušira in preobleče. Poleg te službe pa ima tudi svoj profil na družbenem omrežju OnlyFans. S tem zasluži mesečno več kot štiri tisoč evrov.

Kljub vsemu pa se sooča tudi z nekaterimi težavami. Kot pravi, ima velik strošek z najemanjem hotelskih sob. Živi namreč pri svojih starših in zaenkrat selitve še ne načrtuje. Težave pa ima tudi s tem, da najde hotel, v katerem osebje izkaže razumevanje do njenega dela. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija