IZPOLNJUJETE POGOJE? Piransko javno podjetje objavilo razpis za direktorja družbe

Piran

Javno podjetje Okolje Piran je objavilo razpis za direktorja družbe za mandatno dobo štirih let, z možnostjo ponovnega imenovanja. Vsi zainteresirani kandidati imajo še 13 dni časa, da pošljejo svojo prijavo.

Kot piše na spletni strani Okolja Piran, mora imeti kandidat univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo in najmanj pet let delovnih izkušenj pri vodenju poslov v dejavnostih, ki se opravljajo v javnem podjetju oziroma podobnih dejavnostih. Poleg tega mora biti ustrezno strokovno usposobljen ter imeti organizacijska in druga znanja ter zmožnosti za uspešno opravljanje te funkcije. Med pogoje so navedli tudi osnovno znanje italijanskega jezika. Kandidat mora k prijavi predložiti program razvoja družbe po posameznih dejavnostih  in življenjepis z opisom dosedanjega dela.

Kandidati naj pisne prijave, v zaprtih kuvertah, z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo na Javno podjetje OKOLJE Piran, d.o.o., Arze 1 B, 6330 Piran, za Nadzorni svet –  z oznako "Prijava na razpis za imenovanje direktorja družbe Javno podjetje OKOLJE Piran d.o.o. – Ne odpirati".

Več podrobnosti si preberite na spletni strani Okolja Piran.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija