IZOLANKI IZ HIŠE UKRADLI ZA 20 TISOČAKOV STVARI: Od gotovine do zlatnine in torbic

Kronika

V Izoli je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje ukradel 6.000 evrov gotovine, zlatnino in več ženskih torbic višjega cenovnega razreda. Z dejanjem je 37-letnico oškodoval za približno 20.000 evrov.

Fotografija je simbolična.

Kraja denarja

Neznani storilec je iz sobe, ki jo je imela v enem od hotelov v Portorožu v najemu 19-letna državljanka Avstrije, iz nahrbtnika ukradel 100 evrov gotovine, ki jo je imela oškodovanka v denarnici in kraj zapustil v neznani smeri. Za storilcem policisti še poizvedujejo.

Vlom v izobraževalno ustanovo

V  okolici  Kopra  je  neznani storilec vlomil v poslovne prostore izobraževalne ustanove. Kaj je storilec ukradel še ni znano, prav tako ni znana materialna škoda.

Kraja cigaret

V  okolici  Sežane je neznani storilec vlomil v prostore bencinske poslovalnice in iz nje ukradel še neugotovljeno količino cigaret.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  23 .08. 2022 ob  20: 25
-1
Sodeč po komentarjih na FBju je razbrat, da večina to podpira, sploh tista, ki v življenju ni spospbna si dati na stran niti za en burek. Ponavadi takim, ki se norčujejo na tujo nesrečo se vedno vrne v isti meri, če ne huje...poznam celo obalo takih, ki so se vedno smejali drugim...danes se nič več ne smejijo. Zanimivo.