IZOLANKE IN IZOLANI: Prijavite se v brezplačen katalog in izkoristite pomoč občine

Izola

Občina Izola pripravlja kot enega izmed srednjeročnih ukrepov pomoči izolskemu gospodarstvu, ki je zaradi novega koronavirusa v nezavidljivem položaju, brezplačen katalog izolskega podjetništva. Vanj želijo vključiti prav vsakega izolskega samostojnega podjetnika, obrtnika, gospodarstvenika, ne glede na to, kaj proizvaja oziroma katero storitveno dejavnost ponuja. Rok za prijavo je ponedeljek, 20. april 2020.

K sodelovanju ste vabljeni vsi podjetniki, tudi tisti, ki imate v Občini Izola le sedež in svojo dejavnost izvajate v drugi občini, kot tisti, ki imate sedež drugje, pa v Izoli dejansko opravljate svojo dejavnost.

Kako se lahko vključim v brezplačen katalog?

Katalog bo brezplačen, tako za podjetnike kot za uporabnike, vaš vložek pa je le nekaj minut dela. Obiščite spletno stran https://izola.si/medijsko-sredisce/novice/katalog-izolskega-podjetnistva, izpolnite obrazec in ga izpolnjenega pošljete do ponedeljka, 20. aprila 2020, na e-naslov: ostanidoma@izola.si z navedbo zadeve: Katalog izolskih podjetnikov.

Katalog bodo v fizični obliki prejela vsa gospodinjstva in podjetja v izolski občini, pripravili pa bodo tudi spletno verzijo. Želijo si namreč, da bi vsako leto obnavljali in osveževali podatke, ki se v podjetniškem svetu nenehno spreminjajo.

S katalogom želi Občina Izola promovirati vse izolske podjetnike ter spodbujati lokalno gospodarstvo, nakup izolskih proizvodov, posluževanje izolskih storitev, povečati njihovo prepoznavnost in omogočiti izolskim podjetnikom brezplačno promocijo dejavnosti preko občinskih in drugih kanalov.

Vljudno vabljeni!