Izolani ponovno na stopničkah

Minuli teden se je v Zagorju odvil že trideseti kickboxing turnir "Slovenia open". Tudi tokrat so se izolski kitovci odlično odrezali.

Med več kot 600 udeleženci iz 63 klubov in 10 držav, so v disciplini "point fight" nastopili tudi Izolani. V kategoriji članov so KIT Izolo zastopali Miljan Palibrk, Jaka Hudales in Admir Sinanbegović. V mlajših starostnih kategorijah so svoje moči merili Nejla Spahić, Matija Gregorič, Sebastjan Lazar in Ammar Sefić.

V konkurenci mlajših nastopajočih sta za Izolane osvojila srebrno medaljo Nejla Spahić in Sebastjan Lazar. Ostala dva mlajša predstavnika Gregorič in Sefić sta imela že v prvem kolu premočna nasprotnika, pa tudi športna sreča jima ni bila naklonjena.

Na fotografiji člani Kickboxing kluba KIT Izola

Nastop članov je bil bolj uspešen, vsi trije so turnir končali na stopničkah. Sinanbegović in Palibrk sta nastopila v kategorijah do 89 kg in nad 89 kg. Sinanbegović je v kategoriji do 89 kg osvojil drugo mesto. V borbi za zlato ga je premagal Krisztian Jaroszkievicz iz Madžarske, ki je dobitnik najvišjih odličij iz kontinentalnih in tudi svetovnih prvenstev že vrsto let. V isti kategoriji je Palibrk izpadel v polfinalu in tako osvojil bron. V kategoriji nad 89 kg sta žal izpadla oba že v prvem kolu.

Hudales osvojil prvo mesto

Največ so Izolani v klubu pričakovali od Hudalesa, ta pa je pričakovanje tudi izpolnil.  V kategoriji članov do 74 kg je s štirimi zmagami osvojil prvo mesto. Poleg tega je nastopil v kategoriji "open". Po dveh zmagah se je v polfinalu srečal z Madžarom Zoltom Moradijem. Hudales je pokazal požrtvovalno borbo, toda Moradi ni pustil presenečenj in prepričljivo zmagal. V Madžarskem finalu je slavil Moradi nad Jroszkieviczem.

Tantadruj |  20 .11. 2013 ob  20: 17
Haha Admir is back!
Halo! |  20 .11. 2013 ob  17: 42
Bravo Jaka, frajer si!!!!