IZOLANI NISO BILI KOS ORMOŽANOM: Na tekmi niso niti enkrat prišli do vodstva (FOTO)

Izola

Rokometaši Butana plina Izole so v 13. krogu lige NLB izgubili proti Jeruzalemu Ormožu s 23:26 (9:15).

Zadnjeuvrščeni Primorci niso bili kos Ormožanom, ki so dosegli svojo peto zmago v prvenstvu. Temelje zanjo so postavili že v prvem polčasu, ko so domači ekipi, ki ostaja pri zgolj eni zmagi, pobegnili za pol ducata zadetkov. Izolčani na tekmi niso niti enkrat vodili, kljub temu pa korak s tekmeci držali do sredine prvega polčasa. Potem pa so gosti z delnim izidom 3:1 ušli na 11:7, malce pred koncem prvega dela so volili še sedmimi goli prednosti, na glavni odmor pa so nesli šest zadetkov naskoka.

Primorci so v prvi polovici drugega polčasa nekoliko zmanjšali razliko, a bili vseeno daleč od priključka. Ormožani so nadzorovali potek tekme in na koncu brez posebnih težav vpisali novi točki. Pri domačih je bil s šestimi goli - vse je dosegel s sedmih metrov - najboljši strelec Vid Miklavec, pri gostih pa je jih je toliko dosegel Danijel Mesarić.

Izolski rokometaši bodo v 14. krogu v petek gostovali v Slovenj Gradcu, Ormožani pa bodo dan pozneje gostili Dobovo.


* Športna dvorana, gledalcev 310, sodnika: Turnšek in Čretnik (oba Celje).
* Butan plin Izola: Miklavec 6 (6), Petrović 4, Gašperšič 3, Brumen 2, Nikolić 2, Poberaj 2, Gačević 2, Božič 1, Čolić 1, Hušić, Alessio, Logar, Novak, Beganovič, Redžič.
* Jeruzalem Ormož: Mesarić 6, Bogadi 5, Čudič 5, Kocbek 4, Šoštarič 3, M. Hebar 2, Šulek 1, Ciglar, Lukman, Zemljič, Žuran, Ozmec, Nunčič, Krabonja, G. Hebar, Balent.
* Sedemmetrovke: Butan plin Izola 8 (6), Jeruzalem Ormož 2 (2).
* Izključitve: Butan plin Izola 6, Jeruzalem Ormož 8 minut.
* Rdeči karton: Šulek (24.).

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija