IZOLANE LOPOV OŠKODOVAL ZA 16.000 EVROV: Vlomil v klub in ukradel štiri pete motorja z menjalnikom in propelerjem

Kronika

Za policisti Policijske uprave Koper je pester in naporen vikend, saj so morali posredovati v kar 191 primerih. 

Pretekli petek je v Izoli neznani storilec iz ograjenih prostorov kluba ukradel štiri pete motorja z menjalnikom in propelerjem. Štiri lastnike je skupno oškodoval za približno 16.000 eur.

V soboto pa so bili policisti obveščeni, da je v Kopru 46-letni domačin na parkirišču z osebnim avtomobilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi posredoval podatke 50-letnemu oškodovancu. Vozilo povzročitelja so izsledili na bližnjem parkirišču, voznika pa so nato našli na domačem naslovu, kjer so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen ter hitri test na droge in strokovni pregled, oboje pa je odklonil. Policisti so izvedli prekrškovni postopek, ki zagotovo ne bo poceni.

V soboto ponoči so na MP Dragonja na izstopu iz države policisti obravnavali 55-letnega voznika kombiniranega vozila doma iz okolice Grosuplja. Pri kontroli dokumentov je voznik povedal, da prometnega dovoljenja nima pri sebi, preverjanje registirskih tablic pa je razkrilo, da te ne pripadajo omenjenemu vozilu, številka šasije pa, da je vozilo črtano iz prometa. Vozniku so odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen, zoper njega pa bodo ukrepali po hitrem postopku z izdajo odločbe o prekršku zaradi nameščene druge registrske tablice, ker pri sebi ni imel prometnega dovoljenja, za vozilo pa ni imel opravljenega tehničnega pregleda, registracije in zavarovanja. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija