IZOLANA ZANESLO IZ KROŽIŠČA: Trčil v dve parkirani vozili in še v pešca

Kronika

Včeraj ob 15.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Izoli. Na kraju so ugotovili, da je 31-letnega domačina zaneslo iz krožišča, nato je trčil v dve parkirani vozili. Eno od vozil je odbilo v pešca (lastnika enega od vozil), ki se je lažje poškodoval. Povzročitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Fotografije so simbolične.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 124 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in osem tatvin ter štiri poškodovanja tuje stvari in dve nasilji v družini (v obeh primerih izrečena prepoved približevanja). Zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Obveščeni so bili o dveh požarih v naravnem okolju.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti ugotovili, da se je 51-letni voznik osebnega avtomobila izkazal z neveljavnim vozniškim dovoljenjem. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Na mejnem prehodu Jelšane pa so 29-letni voznici osebnega avtomobila odredili hitri test na droge, ki je bil pozitiven na kokain in kanabis, zatem pa še strokovni pregled. Sledi ji obdolžilni predlog.

Ponoči je v Kopru nekdo vlomil v lokal na Župančičevi in ukradel blagajniški minimum. Nekdo je vlomil tudi v lokal na Brolu, kjer prav tako manjka gotovina.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 36 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija