IZOLAN RAZGRAJAL V LOKALU: Umiril se ni niti ob prihodu policistov

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 71 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 395 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč, pri katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, pri ostali pa je nastala materialna škoda. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin, tri vlome in dve kaznivi dejanji nasilništva. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali v osmih primerih, 4-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnem mestu.

Neznani storilec je preko noči vlomil v poslovni prostor v Kopru in od tam odtujil 486 evrov gotovine. Policisti so opravili ogled, po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba. Neznanec je v Piranu vlomil v prenočišča in iz recepcije ukradel za 865 evrov gotovine. Na kraju je bil opravljen ogled, sledi kazenska ovadba.

Včeraj ob 9.35 je bil v Kopru najden osebni avtomobil Alfa Stelvio, ki je bil 24. junija ukraden na območju Italije. Policisti še ugotavljajo kdo je storilec navedenega kaznivega dejanja. Vozilo bo v prihodnjih dneh vrnjeno lastniku, zoper storilca tatvine pa bo podana kazenska ovadba.

Ob 13.53 je v Luciji prišlo do prometne nesreče s pobegom. Policisti so ugotovili, da je zaenkrat še neznana voznica osebnega vozila Mercedes, bele barve izsilila prednost voznici kolesa z motorjem, ki je zaradi tega padla po tleh in se lažje telesno poškodovala. Po izsleditvi voznice osebnega avtomobila sledi ustrezen ukrep.

V gostinskem lokalu na Šaredu je včeraj ob 17.32 javni red in mir kršil 43-letni Izolan. Ker se ni umiril niti po prihodu policistov mu je bilo odrejeno pridržanje in izdan plačilni nalog.

Ob 16.06 je med Bivjem in tunelom Dekani prišlo do razsutja tovora. Policisti so ugotovili, da se je zaradi tehnične napake na priklopniku, po cestišču razsula pšenica. Razsut tovor so iz cestišča odstranili delavci DARS, avtocesta pa je bila, v smeri Ljubljane, zaradi čiščenja zaprta 40
minut. Zastoji niso nastali.

Izpred hotela v Izoli ne neznani storilec tekom noči odtujil dve električni kolesi znanke KTM in Genesis. S tatvino sta bila oškodovana državljana Avstrije za približno 4.000 evrov. Policisti o storilcu še poizvedujejo, po končani preiskavi pa bo podana kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija