IZOLA POMAGALA 8-LETNEMU FANTKU, KI OKREVA PO TEŽKI OPERACIJI: Na dobrodelnem koncertu zanj zbrali 2200 evrov (FOTO, VIDEO)

Izola

Minulo soboto je bila telovadnica Osnovne šole Vojke Šmuc v Izoli napolnjena z obiskovalci, njihova srca pa so utripala v ritmu dobrodelnosti. Izolski Lions klub je v sodelovanju s Pihalnim orkestrom Izola tam namreč pripravil dobrodelni koncert Ne čakaj na maj 2019, izkupiček katerega so namenili 8-letnemu fantku iz Izole, ki okreva po težki operaciji tumorja na možganih. Skupaj so zanj zbrali 2200 evrov, so zapisali na spletni strani Lions kluba Izola.

Množico v nabito polni telovadnici so nastopajoči navduševali z različnimi slovenskimi uspešnicami, med katerimi je bilo slišati pesmi Vsak sam, Ti si moja ljubezen, Me ni strah, Blizu, Dan ljubezni, Naj traja ter Med iskrenimi ljudmi. Skrinjica za dobrodelne prispevke se je pridno polnila in njen izkupiček je narastel do številke 2200 evrov. Od tega so 450 evrov prinesli člani obalnega območnega odbora Sviza, ki so omenjeni znesek zbrali na gledališki predstavi v Ospu ter lep znesek tudi nakazali, piše na spletni strani Lions kluba Izola.

Kot dodajo, jim je Center za socialno delo Izola tudi letos svetoval, komu nameniti skupno pomoč in tako zagotovil, da je šel prispevek v prave roke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija