IZOLA NA NOGAH: Mitja Gasparini je naš ponos (video)

Izola

Slovenski odbojkarji so včeraj poskrbeli za pravo evforijo. Že na Brniku so jih pričakali številni navijači, na Kongresnem trgu v Ljubljani so jim nato pripravili slovesen sprejem. Nor sprejem pa je dočakal tudi Mitja Gasparini. Po celi Izoli je včeraj odmevalo njegovo ime, prižgale so se bakle, zadonele pesmi navijačev, transparenti pa so naznanjali ponos na uspešnega športnika.

Izolan si je takšen sprejem nedvomno zaslužil, saj je na evropskem prvenstvu pokazal več kot odlično igro in s tem pripomogel k odličnem drugem mestu naše reprezentance. Na evropskem prvenstvu je bil celo najboljši server. 

Mitja Gasparini se je rodil 26. junija 1984. 202 cm visok odbojkar s slovensko odbojkarsko reprezentanco nastopa že od leta 2004. Svojo športno pot je začel v domačem odbojkarskem klubu, kasneje pa je postal član ljubljanske Olimpije.

Od leta 2005 do 2009 je igral za Bled, v sezoni 2009/10 je zaigral za grški Iraklis, naslednjo sezono se je preselil na Poljsko, kjer je s klubom Jastrzebski Wegiel osvojil 4. mesto v najprestižnejšem evropskem klubskem tekmovanju - Ligi prvakov. Zadnji dve sezoni je navduševal v dresu Verone, za katero je igral tudi v sezoni 2011/12. Sedaj je podpisal enoletno pogodbo s pariškim odbojkarskim velikanom Paris Volley-em. 

SPREJEM MITJA GASPARINI IZOLA

Tako so Ribari Izola sredi mesta pričakali srebrnega junaka Mitjo Gasparinija :) PONOSNI, BRAVO Izola, Slovenia :)) Hvala Katjuša Erhatič za video.

Posted by Regional on 19. oktober 2015

Deli novico:

Jadran Poje |  21 .10. 2015 ob  10: 42
bo treba uletet na kakšen govor od župana in mu povedat pred vsemi kakšen gnoj od človeka je in da nima srca predvsem pa da ga noben ne mara v Izoli


Mitji pa želim vse najbolše v prihodnje in da se bomo še več botov veselili njegovih uspehov
totka |  21 .10. 2015 ob  10: 33
Župan niti ni vedel da je Mitja izolan in sin bivšega župana Izole on skrbi samo za svoje izoljane in izolčane pri njemu ne obstajamo izolani samo forešti njegovega kalibra
IZOLANA |  21 .10. 2015 ob  09: 14
IZOLA JE RES MESTO VRHUNSKIH ŠPORTNIKOV, NA VSEH PODROČJIH, KATERI NAREDIJO ZA OBČINO DOSTI, DOSTI VEČ KOT VRLI ŽUPAN-KULENC, KATERI SE NI NITI PRIKAZAL NA PRIJETNEM SPREJEMU.
Izolanka |  21 .10. 2015 ob  08: 14
Mitji iskrene čestitke in še veliko uspehov na njegovi športni poti, prav tako vse dobro njegovi družini !!!! Ribarjem pa vsa čast!!!!!
Izolan |  21 .10. 2015 ob  07: 44
Dragi moji, ti RIBARI so popolnoma druga generacija, že zdavnaj so opravili čistilno akcijo med svojimi vrstami, morda res niso najbolj naklonjeni sedanjemu vodstvu občine , so pa v dobrih odnosih z Policijo Izola in vedno delajo v dobrobit Izole brez kakršnega koli zakulisja in interesov kot je bilo to v preteklosti. Kriteriji za vpis članstva k Ribarjem se je v zadnjih letih zelo zaostril, kar je glede na pretekle izkušnje pozitivno. Sicer pa je res vprašanje do kdaj bodo ti fantje še vztrajali, saj so trn v peti marsikaterega zdraharja in lopova ( ni jih malo, samo kam so vse tovarne šle) v naši občini.
Šparon |  20 .10. 2015 ob  22: 20
-4
Gasparini,Tul...pa še kdo so res ponos Izole Ribari pa sramota.
Ribalton |  20 .10. 2015 ob  21: 36
-5
Te isti ribari so pljuvali in agitirali proti njegovemu očetu ko je bil župan.Vsaja čast Mitja-pero Ribari so že davno šli vija....
doktor |  20 .10. 2015 ob  15: 04
nas zupan pa v svetem antonu pase ovce
Sonja |  20 .10. 2015 ob  14: 56
10
Sprejem v Izoli je bil prav dober, ne dober, odličen in prav nič nismo pogrešali nobenega govora, nismo potrebovali besed, dejanja so povedala vse.
Izolan  |  20 .10. 2015 ob  14: 12
Ja res, kje so bili Občinarji, pa CKŠP, pa predstavnik za turizem občine Izole, saj vemo, da je Mitja Gasparini iz IZOLE ponesel naše mesto v svet in kaj boljšega kot taka reklama ?!!!! Dobro, da so v zadnjem hipu organizirali sprejem naši Ribari. Sprejem našega srebrnega fanta s strani samoiniciativnih izolanov ni bil nič slabši kot Janijev v Kanalu Ob Soči, ki ga je organizirala Občina- objavljeno na danes na Dobro jutro ob 10.12 minut.
Izolan  |  20 .10. 2015 ob  14: 11
Ja res, kje so bili Občinarji, pa CKŠP, pa predstavnik za turizem občine Izole, saj vemo, da je Mitja Gasparini iz IZOLE ponesel naše mesto v svet in kaj boljšega kot taka reklama ?!!!! Dobro, da so v zadnjem hipu organizirali sprejem naši Ribari. Sprejem našega srebrnega fanta s strani samoiniciativnih Izolanov ni bil nič slabši kot Janijev v Kanalu Ob Soči, ki ga je organizirala Občina- objavljeno na danes na Dobro jutro ob 10.12 minut.
mixi-maxi |  20 .10. 2015 ob  13: 49
Bravo Mitja, bravo naši srebrni, a vendar zagotovo zlati fantje! Sprejem v Izoli je tak kot se za takega športnika spodobi. To je dejstvo in tako je prav. Imamo športnika, ki nas je ponesel zelo visoko, s svojimi soigralci seveda ter z odličnim trenerjem, ki mu ni para med vodilnimi. Ni kaj dodati, sami superlativi, in tako je prav. Za temi fanti je
trdo delo, garanje do nemogočega, vendar le tako se nekam pride. Super, še 1 x vsem iskreno čestitam, Mitju pa
želim v nadaljevanju športne kariere še veliko takih uspehov.
1