IZKUPIČEK TORKOVIH HIŠNIH PREISKAV: Peterico so privedli pred preiskovalnega sodnika

Kronika

V zvezi s torkovimi hišnimi preiskavami na območju novogoriške in ljubljanske policijske uprave so petim osebam odvzeli prostost in zanje odredili pridržanje. Peterico so danes s kazensko ovadbo privedli in izročili v nadaljnji postopek preiskovalnemu sodniku novogoriškega okrožnega sodišča, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Zaradi obsežnosti kriminalistične preiskave policija nadaljuje z dodatnim zbiranjem obvestil in drugih preiskovalnih dejanj, zato bodo več informacij širši javnosti lahko posredovali predvidoma prihodnji teden, so navedli na policiji.

Na podlagi sodnih odredb so kriminalisti in policisti v okviru torkove akcije opravili skupno sedem hišnih in sedem osebnih preiskav na območju novogoriške in ljubljanske policijske uprave, kjer so iskali dokaze o očitanih kaznivih dejanjih v zvezi s problematiko prepovedanih drog.

Šlo je za zaključno akcijo dlje časa trajajoče kriminalistične preiskave, pri kateri je kriminalistom sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica pomagalo večje število kriminalistov in policistov več policijskih uprav in Generalne policijske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija