IZJEMNO PRESENEČENJE ZA MLADI NAVIJAČICI: Na domu so ju nenapovedano obiskali Tigri (FOTO, VIDEO)

Koper

Košarkarji KK Koper Primorske so v sredo pripravili lepo presenečenje za njuni vneti navijačici, sestrici 9-letno Andreo in 6-letno Andjelino. Kapetan Alen Hodžić in Stephen Holt sta v družbi nepogrešljive maskote Sixty obiskala mladi navijačici, otroško veselje pa je bilo nepopisno.

Ljubezen do košarke se je pri dekletih rodila povsem po naključju, ko je njun sosed postal nekdanji Tiger, 208 centimetrov visoki Shawn King. Ko sta ugotovili, da je njun sosed pravzaprav košarkaš, sta si ga morali ogledati na tekmi - in takrat se je začelo njuno veselje do košarke.

Ko sta dekleti v sredo dobili nenapovedan obisk, je bilo veselje nepopisno. Alenu, Stephenu in Sixtyju sta razlagali o svojem pestrem vsakdanu - Andrea je začela obiskovati košarkarski krožek, Andjelina pa je dan prej ostala brez mlečnega zobka. Andrea je s pomočjo trojice rešila tudi del domače naloge. Dekletoma in njuni mami so obiskovalci podarili sezonske vstopnice in navijaške majice za prihajajočo sezono.

Primorce drevi čaka derbi s sosedi iz Trsta

Sicer pa bodo vsi kupci svoje sezonske vstopnice za domače tekme Koper Primorske lahko prvič izkoristili že danes, ko bodo Primorci, aktualni slovenski državni prvaki, v koprski Areni Bonifika gostili italijanskega prvoligaša, ekipo Pallacanestro Trieste. Tekma se bo začela ob 20.00

Cena vstopnice za ogled današnje prijateljske tekme s sosedi je pet evrov, blagajna pa bo odprta od 17. ure dalje. Danes je sicer zadnji dan, ko si lahko ljubitelji košarke zagotovijo svoj sedež v Areni Bonifika z nakupom sezonske vstopnice po ugodnejši ceni. Ob nakupu so zanje pripravili še vrsto ugodnosti in presenečenj.

Tigri na domu presenetili mladi navijačici

Ob vseh zmagah na parketu, tigri včerajšnjo lahko štejejo za največjo. Alen Hodžić, Stephen Holt in tiger Sixty so včeraj z nenapovedanim obiskom na domu presenetili goreči navijačici, 9-letno Andreo in njeno tri leta mlajšo sestrico Andjelino.???????? ➡Kako se je njuna košarkarska zgodba sploh začela, si lahko prebereš na http://bit.ly/2ksvKSM. #dejmotigri

Objavil/a KK Koper Primorska dne Četrtek, 19. september 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija