IZJEMNA REKLAMA ZA ISTRO: Tam posneto epizodo serije si je ogledalo že več kot 5 milijonov ljudi

Istra

Le dva tedna po tem, ko so v Pulju posneli ameriško kriminalistično serijo FBI: International, so jo že predvajali na CBS. Gre za 21. epizodo 1. sezone slavne serije, doslej pa si je epizodo z naslovom 'Crestfallen' s prizori iz Pulja in številnimi domačimi statisti, ki nastopajo ob ameriških zvezdnikih, ogledalo že 5,32 milijona gledalcev. Ta večmilijonska številka že sama po sebi priča o tem, da bo to izjemna reklama za Pulj in njegov turizem.

Snemanje ameriške kriminalke za CBS Universal se je začelo 9. maja s 'streljanjem teroristov' na puljskem forumu, nato pa se je snemanje serije, pod katero se podpisujeta slavna Dick Wolf in Derek Haas, preselilo pod Areno in v središče mesta.

V epizodi 'Crestfallen' igrajo glavne vloge Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vanessa Vidotto in Alexandra Paul. So ekipa elitnih agentov FBI, ki jim je prepovedano nositi orožje, zato se zanašajo na svojo inteligenco in iznajdljivost tudi takrat, ko je potrebujejo fizično moč.

Njihov sedež je v glavnem mestu Madžarske in že v prvi epizodi serije jih je razvoj dogodkov zaradi iskanja ubežnika pripeljal v Zagreb. Druge preiskave jih vodijo po vsej Evropi, od Severne Irske do Bolgarije, njihov finale pa je v Pulju. Pri snemanju je sodelovalo več kot 300 statistov iz Pulja in okolice, še poroča Glas Istre.

Serija, umeščena v Pulj, je bila posneta za CBS Universal, snemanje pa je organiziralo dubrovniško podjetje Ambasada studio s podporo Istrske filmske komisije, ki deluje v okviru Istrske kulturne agencije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija