IZJEMNA PRILOŽNOST ZA AUDI Q2, Q3 IN Q5: Pri Porsche Koper (FOTO)

Koper

Športni terenci (SUV modeli), so postali izjemno priljubljeni zaradi številnih razlogov – vsestranskosti, prostornosti, udobja in varnosti. Sedaj je pred vami odlična priložnost za športnega terenca znamke Audi – izberite svojega Audi Q2, Audi Q3 ali Audi Q5 v posebni ponudbi. Naj tudi vas navdušijo najnovejši SUV modeli znamke Audi in si zagotovite nepozabno doživetje pri Porsche Koper.

Vsak Audi SUV predstavlja vrhunec tehnologije, oblikovanja in udobja

Občutite prednost z najbolj priljubljenimi Q-modeli znamke Audi! Napreden design, prostor za vse vaše ideje, osupljivi matrični LED žarometi, izjemna moč in čista svoboda. Q-modeli znamke Audi predstavljajo prednost, ki jo lahko občutite. Vse, kar šteje, je pred vami. Se sliši vznemirljivo? Dovolitese navdušiti. Posebna ponudba velja za vozila na zalogi in za nova naročila v tovarno - velja ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja pod pogoji Audi BON* - preverite pogoje in veljavnost akcije pri Porsche Koper.

Posebna ponudba za najnovejše Audi SUV modele pri Porsche Koper!

- PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO: Audi 2024 akcija

- SEZNAM VOZIL: Audi

Ponudba za novi Audi Q2 30 TFSI (110 KM) že od 22.990 €*

Ponudba za novi Audi Q3 35 TFSI (150 KM) že od 29.990 €*

Ponudba za novi Audi Q5 35 TDI S tronic (163 KM) že od 41.990 €*

Novi Audi Q2: Dinamični design, izjemen užitek v vožnji!

Audi Q2 – urbani SUV prepriča z močnim designom, raznolikimi funkcijami sistema Infotainment in dinamično tehnologijo podvozja. Za izjemen užitek v vožnji z vozilom Audi Q2 poskrbijo močan pogon in inovativne tehnologije. Dovolj prostora za vsakodnevna opravila: prostornina prtljažnika pri podrtem naslonjalu zadnjih sedežev znaša do 1.050 litrov. Audi Q2 je kompaktni športni terenec, ki združuje drzen slog z zmogljivostjo in vsestranskostjo. Kljub svojim kompaktnim dimenzijam ponuja občutek prostornosti in udobja v notranjosti. Q2 izstopa s svojim sodobnim oblikovanjem, dinamičnimi linijami in agresivnim sprednjim delom. Znotraj ponuja visokokakovostne materiale, napredne tehnološke funkcije in dovolj prostora za potnike in prtljago. Na voljo so različni motorji, vključno s športnimi različicami, ki zagotavljajo odlično zmogljivost. Audi Q2 je idealna izbira za tiste, ki iščejo eleganten in vsestranski mestni terenec.

Novi Audi Q3: Vsestranski talent. Samozavesten izgled in praktičnost

Audi Q3 - družinski SUV s številnimi talenti – druga generacija modela Audi Q3 izgleda samozavestno in ponuja bogato praktično dodatno opremo. Audi Q3 s svojim dinamičnim videzom zagotavlja urbani način življenja. Audi Q3 je srednje velik športni terenec, ki združuje eleganco, udobje in zmogljivost. Zunanjost modela Q3 odraža dinamičen in sodoben dizajn, ki privlači pozornost na cesti. Notranjost je oblikovana z visokokakovostnimi materiali in nudi obilo prostora za potnike ter prtljago. Prostornina prtljažnika modela Audi Q3 pri podrtem naslonjalu zadnjih sedežev znaša vse do 1.525 litrov. Audi Q3 je opremljen s številnimi naprednimi tehnološkimi funkcijami, vključno z digitalnim kokpitom, naprednimi asistenčnimi sistemi in povezljivostjo pametnih naprav. Z različnimi možnostmi motorjev in pogona je Audi Q3 primeren tako za mestno vožnjo kot za avanture na odprtih cestah.

Novi Audi Q5: združuje športnost in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah

Audi Q5 je srednje velik luksuzni terenec, ki združuje prestiž, udobje in zmogljivost na visoki ravni. Njegova športna oblikovalska govorica očara že na prvi pogled. Njegova dinamičnost zahvaljujoč štirikolesnemu pogonu quattro navduši na vsaki vožnji. Zasnova prostornosti modela Audi Q5 nudi dovolj prostora za pet oseb ter udoben prostor za glavo in noge. Z elegantnim in privlačnim zunanjim dizajnom ter prefinjeno oblikovano notranjostjo ponuja Q5 vrhunsko izkušnjo vožnje. Notranjost je obložena z najkakovostnejšimi materiali in opremljena z najnovejšimi tehnološkimi in varnostnimi funkcijami. Audi Q5 ponuja široko paleto možnosti motorjev, vključno z učinkovitimi dizelskimi in bencinskimi motorji ter hibridnimi pogonskimi sklopi. S svojo zmogljivostjo, udobjem in prestižem je Audi Q5 idealna izbira za tiste, ki si želijo vrhunsko izkušnjo vožnje v vsakem pogledu.

Zakaj so novi Audi SUV modeli iz te ponudbe zares odlična izbira, je povedal Igor Jurada, prodajni svetovalec za nova vozila Audi pri Porsche Koper.

"Kupcem so v tej izjemni ponudbi na voljo eni izmed najbolj zaželjenih športni terencev SUV znamke Audi. Audi Q2 je vsestransko uporaben, Audi Q3 zagotavlja več dinamike in prostora, za najbolj zahtevne pa je tukaj največji Audi Q5. Vsi modeli pa so v tej ponudbi odlično opremljeni z zmogljivimi in varčnimi motorji. Kupci si jih lahko opremijo z dodatno opremo, izberejo barvo, platišča in vse ostalo po svojih željah. Naša posebna ponudba velja v kombinaciji s posebno obliko financiranja Audi bon in popusta v obliki znižanja maloprodajne cene."

Bi radi menjali staro za novo? Hitro in preprosto:

- odkup vozil in hitra cenitev vozila,

- dodatne ugodnosti "staro za novo",

- ugodno financiranje in zavarovanje.

Vas zanimajo najnovejša vozila znamke Audi? Z veseljem so vam na voljo.

- Kontaktni center - 041 392 204

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Igor Jurada, tel.: +386 5 61 16 502

- Katja Valantič, tel.: +386 5 61 16 501

Pogoji akcije Audi

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih! Vozilo na fotografijah lahko vsebuje dodatno opremo ob doplačilu - preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih! Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb.

Poraba za model Audi Q2 30 TFSI, kombinirana vožnja: 5,5 - 6,3 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 125 - 143 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0378 g/km. Poraba za model Audi Q3 35 TFSI, kombinirana vožnja: 6,3 - 7,8 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 142 - 177 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0370 g/km. Poraba za model Audi Q5 35 TDI, kombinirana vožnja: 5,6 - 5,8 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 147 - 153 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0578 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana za Audi BON (višina Audi BON je odvisna od modela), do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2024/AUBON_FIX_01_2024. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si (2).