IZDELOVALKI ROKAVIC BERNIEJA SANDERSA SKORAJ EKSPLODIRAL INBOX: Prejela je na tisoče naročil in zaslovela

Trendi

Jennifer Ellis, 42-letna učiteljica v osnovni šoli, je do srede živela mirno življenje v mestecu Essex Junction v Vermontu. Ko se je izvedelo, da je Bernie Sanders na Bidnovi inavguraciji nosil njene rokavice in postal meme, njen telefon ni nehal zvoniti, e-mail nabiralnik pa ji je zaradi množice naročil skoraj "eksplodiral".

Bernie Sanders in Grogu

Pletene rokavice ljudi niso obnorele le zaradi podobe Sandersa na Bidnovi inavguraciji, temveč tudi zaradi tega, ker je Sanders postal meme.

Primer takšnega mema je Sanders, ki na klopi sedi poleg Toma Hanksa v filmu Forrest Gump.

Bernie se je prav tako znašel v številnih prizorih iz filmov Vojne zvezd.

Poleg tega je prisostvoval na Zadnji večerji.

Družil se je z mnogimi znanimi osebnostmi, med drugim z Luko Dončićem.

V kratkem času je bil tako prisoten na različnih lokacijah po svetu in nasmejal ogromno število ljudi.

"Mislim, ljudje so tako smešni. In ravno to je tisto, kar zdaj potrebujemo. Ljudje so preživeli težko leto in se morajo smejati, kar je popolnoma neškodljivo," je rekla Ellis.

"Kar želim vsem, je več veselja. To, da se je zaradi Bernievih rokavic nasmejal velik del sveta, je neverjetno" je dodala učiteljica.

Ellis bi lahko zaslužila veliko denarja. Samo v dveh dneh je namreč prejela približno 13.000 e-poštnih sporočil ljudi, ki želijo kupiti njene rokavice. "Ne samo en par, ljudje si jih želijo veliko," je dejala.

Toda njihovih želja nikoli ne bi mogla uresničiti s svojim 30 let starim šivalnim strojem in službo učiteljice drugega razreda. In tega niti noče. Najraje preživlja čas z družino, vključno s petletno hčerko.

In če drugi prodajajo imitacije njenih rokavic po internetu, jim želi dobro.

V petek so nekatera spletna mesta oglaševala rokavice, za katere so rekli, da so enake Ellisovi kreaciji. Prodajali so jih sicer za 85 dolarjev na par.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija