IZ ŠEMPETRSKE BOLNIŠNICE SPOROČILI ŽALOSTNO VEST: Umrl v novembrski nesreči poškodovani voznik

Kronika

Včeraj, 6. decembra, dopoldne, je bila Policijska uprava (PU) Nova Gorica s strani zdravstvenega osebja šempetrske bolnišnice obveščena, da je za posledicami prometne nesreče IV. kategorije, ki se je zgodila 26. novembra letos na regionalni cesti izven naselja Kostanjevica na Krasu, v občini Miren-Kostanjevica, umrl 62-letni moški.

Fotografija je simbolična. 

Ugotovljeno je bilo, da je 62-letni voznik 26. novembra ob 19.15 vozil iz Opatjega Sela proti Kostanjevici na Krasu. Med vožnjo je v levem preglednem ovinku izven Kostanjevice na Krasu zaradi neprilagojene hitrosti na mokrem in spolzkem ovinku izgubil oblast nad avtomobilom.

Z vozilom ga je zaneslo preko levega smernega vozišča, kjer je trčil v skalnato brežino. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer je obstalo na sredini vozišča na desnem boku.

Po nudeni prvi pomoči na kraju nesreče so ga reševalci NMP ZD Nova Gorica odpeljali na zdravljenje v bolnišnico v Šempeter pri Gorici, kjer pa je kasneje podlegel telesnim poškodbam.

Policistom in reševalcem so na kraju nesreče takrat ustrezno pomoč nudili tudi novogoriški poklicni gasilci, o nezgodi pa je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Novogoriški prometni policisti so tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so danes zapisali na novogoriški PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija