IZ PRODAJE ODPOKLICANA ČOKOLADA: Vsebuje plastiko! (FOTO)

Slovenija

Družba Mondelez International je iz prodaje v Sloveniji odpoklicala določeno serijo izdelka Milka Oreo Bar (37 g) z rokom uporabe 18. avgust letos. Kot so sporočili iz družbe, gre za previdnostni ukrep zaradi možne prisotnosti drobnega koščka plastike. Kupci naj izdelka ne uživajo, za povračilo kupnine pa naj se obrnejo na prodajno mesto.

Odpoklicana je serija Milka Oreo Bar (37 g) z rokom uporabe 18. avgust letos in LOT številko OSK0934652 18:28 01 ter črtno kodo 7622210721785. Proizvajalec je Mondelez Polska Production sp. z.o.o., p. Skarbimierz Osiedle, dobavitelj pa Mondelez, trgovska družba, d.o.o., p. Trzin.

V družbi vsem potrošnikom, ki so izdelek kupili v Sloveniji, svetujejo, da ga zaradi možne prisotnosti plastičnega tujka ne uživajo in ga vrnejo na mesto nakupa.

Podjetje kupce prosi, da se za vračilo denarja obrnejo na prodajno mesto, kjer so izdelke kupili. Za dokazovanje vračila kupnine je potreben tudi račun. V primeru morebitnih vprašanj pa se lahko obrnejo tudi na kontaktni center Mondelez International (elektronski naslov kontakt@mdlz.com).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  20 .02. 2024 ob  14: 32
mikroplastika pa je že itak povsod