IZ ORANŽNE V SIVO: Barva Trumpovih las naj bi se nekoliko spremenila

Svet

Ameriški predsednik Donald Trump, ki je v petek prvič po volilnem porazu stopil pred kamere, je pozornost vzbudil ne le s svojimi besedami, ampak tudi videzom. Trumpovi lasje, njegov zaščitni znak, so namreč izgubili nekaj svoje značilne svetlo oranžne barve in so postali bolj sivi, ugotavljajo uporabniki spletnih omrežij.

74-letni Trump, ki ne priznava volilnega poraza in vztraja, da je žrtev volilnih prevar, je po volitvah 3. novembra le redko stopil pred oči javnosti. A tistih nekaj izjem, ki jih je bilo, nakazuje, da se barva njegovih las spreminja, po poročanju nemške tiskovne agencije dpa množično ugotavljajo uporabniki spletnih družbenih omrežij.

307.000-KRAT HVALA! Regional je najbolj bran regionalni portal v Sloveniji in primorski medij z največjim dosegom v državi

Po podatkih merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS), sindicirane raziskave neprofitnega značaja, ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), je v obdobju od 1. oktobra 2020 do 31. oktobra 2020 Regional bralo kar 307.306 oseb.

Mnogi se ob tem norčujejo in Trumpu sporočajo, da so očitno njegovi lasje - ali pa morda njegov frizer - priznali poraz prej kot on sam in odšli naprej.

Trumpovi lasje so sicer že leta deležni velike pozornosti, ne toliko zaradi barve kot zaradi zelo specifične oblike oziroma sloga pričeske.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija