IZ KROŽIŠČA V IZOLI ZAPELJAL V NASPROTNO SMER: Trčil v avtomobil, ostal brez vozniške

Kronika

V ponedeljek ob 16.20 je 82-letni voznik z osebnim avtomobilom v Izoli iz krožišča proti hitri cesti zapeljal v nasprotno smer in trčil osebni avto. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi pa mu obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V ponedeljek popoldan je na cesti med Koprom in Ankaranom 25-letni voznik osebnega avtomobila iz Italije izsilil prednost 51-letnemu vozniku mopeda. Ta je padel in se lažje poškodoval. Povzročitelju je bila izrečena globa.

Med 12. in 14. uro je nekdo na Verdijevi ulici v Kopru ukradel parkirano kolo z motorjem znamke SIM, tip Sport X, reg. številk KP LP-95, vredno 400 evrov.

Ponoči je nekdo vlomil v lokal v Portorožu. Ogled še poteka.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od ponedeljka od 6.00 do danes do 6.00 obravnavali 18 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Policisti PP Kozina so obravnavali 10 oseb, PP Ilirske Bistrice pa osem. Dva tujca sta izrazilo namero, da bosta v Sloveniji zaprosila za mednarodno zaščito in sta bila odpeljana v azilni dom, ostali so bili po končanih postopkih vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Obravnavane osebe po državljanstvih: Pakistan (11), Iran (3), Afganistan (2), Alžirija (1), Maroko (1).

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija